If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
aaa, preferatul meu. nu-mi place mustul foarte dulce, dar nici vin. imi place cand este in fermentatie sa fie dulce acrisor, ca un suc acidulat, dar natural. mmmmm.... ce pofta mi-am facut!!
Asa-i cand faci poze cu rezolutie mare...pe ambele amandoua ca-i superoferta...si cand am facut poza erau niste ziare cu politica pe ele si am zis sa nu pe las pe alea ca imi ies vorbe...da tot nu am scapat
Pot face o aroganta si sa plec primul iar cand ma sunati voi sa va astept cu gratarul facut?...adica doar focul...deci Dane eu pe la vreo 16 o sa fiu acolo...vorbim sa vedem cum facem
Luam si banerul sau nu?
Plecarea este vineri...in functie de ora de plecare de la munca a fiecaruia....faza e ca avem o vila cu 5 camere si livingul inchiriata si toate camerele sunt luate...eu o sa ajung vineri primul la pensiune si daca te hotarasti sa vii iti gasim cazare prin apropiere iar ziua te bagi cu noi la un spritake.Totul depinde de tine.
Da, eu zic sa luam si bannerul.
Ieri am stabilit sa luam la comun numai:
- pastrama, musai de oaie
- cartofii pai, gata curatati, numai de prajit
- castravetii la otet
Restul ... fiecare cum si ce pofteste. Numa' aveti grija CE poftiti!
Plecarea va fi vineri, la amiaza.
daca plec la 5 inseamna ca voi fi primul acolo
de notat faptul ca de la slanic la bacau se face minim 1:15 min pe drum. in cazul in care nimeni nu va mai merge la film, eu voi pleca orice ar fi. ca si asa vad ca se pleaca dezorganizat spre slanic
Last edited by bogdan_1984; 27 September 2010, 09:58.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment