da, se face minim 1.15 in conditii de strada libera. un timp mediu este 1.45 pt ca prin serpentinele dintre onesti si bacau, sansele de depasire sunt minime si tiruri sunt multe, deci se merge cu viteza sub 60.
Logan Club Galati+Braila+Bacau la Slanic Moldova
Collapse
X
-
cam asta am spus si eu in postul meu 1.15 in conditii de drum liber si 1.45 pe drum aglomerat. noi stim traseul si ne este mai usor, dar pt un conducator nefamiliarizat cu traseul este bine sa fie ponderat. noi stim unde este drumul denivelat, unde sunt gropile, drumurile ingustate. e bine sa indemnam la condus prudent.Last edited by dan08; 27 September 2010, 10:36.sigpic
Comment
-
daca nu vrei a stai la coada la bilete (desi nu o sa stai mai mult de 5 min pt ca sunt mai multe case) si stii ce film vrei sa vezi si la ce ora, iti poti rezerva bilet online. asa vei sti sigur ca vei avea cel mai bun scaun si nu vei sta prea in fata, prea in spate sau lateral.sigpic
Comment
-
Originally posted by dan08 View Postexact. condus relaxat, ca doar e concediu.....
Bogdane, deci daca Dan zice 1 ora si 45 minute, atunci la un condus relaxat ca de concediu (asa cum intelegem noi asta) inseamna 5 ore minim!
Comment
-
-
no hai sa incheiem controversa asta cu un banculet si sa-i acordam circumstante lui Dan
- Buna ziua!
- Buna ziua, domnule politist!
- Dumneata, tinere domn, pe gheata asta conduci cu 70 km pe ora?
Vrei sa ajungi la spital?
- Da!
- Bravo, frumos raspuns! Esti smecher?
- Nu! Sunt doctor!Loganist far'de Logan
Comment
-
Ce-i aicea ma?Debanadada?...amr-ul in scadere.
Originally posted by gl_mmm View PostDa, eu zic sa luam si bannerul.Last edited by valeriuciprian; 27 September 2010, 18:45.sigpic
Comment
Comment