Originally posted by valeriuciprian
View Post
Logan Club Galati+Braila+Bacau la Slanic Moldova
Collapse
X
-
Vorbit cu Relu, in dimineata asta: joi vom merge la supermarket sa facem cumparaturi. N-am stabilit ora intalnirii, dar va fi in jur de 18.
Cine mai vrea sa mearga?
Pana atunci trebuie sa stim exact cate persoane vor pastrama!
Cine are un vin destept? Ca de bere mi s-a cam acrit!
Comment
-
DA
> da, pun banuti la banner
> da, merg joi la market probabil in jurul orei 18.00(si eu vreu o buchetzica de pastrama)
> da, as be si eu un picutz de vin dulcic,....cine stie...cine are...?
@valeriu > bun, bun...da ...totusi cine'i "nicu" care sa moara de ciuda ....Loganist far'de Logan
Comment
-
activitatile deplasarii
Ne propunem si o lista de activitati pentru aceasta deplasare?
Ia sa vedem cam ce avem pana acum:
1. sambata seara - gratar de pastrama
2. duminica la amiaza - film 3D
3. propun (pentru sambata) un traseu montan absolut superb, traseul montan 300 de scari. Mai ales acum ca este toamna ... feerie, nu alta!
4. ...
De acord?
Alte propuneri?
Comment
-
0. vineri seara ?
1. sambata seara - gratar de pastrama
2. duminica la amiaza - film 3D
3. propun (pentru sambata) un traseu montan absolut superb, traseul montan 300 de scari. Mai ales acum ca este toamna ... feerie, nu alta!
4. sambata( nu stiu cand ) sau duminica dimi > Salina. e vreu, cine mai vre?
Originally posted by bogdan_1984 View Postsambata va pregatesc o mica supriza, dar importanta. na, ca nu m-am putut abtine sa nu va zic, dar mai mult nu spun
...ia sa ne dam cu presupusul....Petrecere in pijama ?Loganist far'de Logan
Comment
-
pt cei care mai doresc sa vina la slanic si nu mai au loc la vila alex, am gasit o vila care se numeste CASA ALBA care este la distanta de 3 case fata de vila alex. este 100 ron/zi, cu incalzire, baie in camera si tv.sigpic
Comment
-
Mai ales cu punctul 1 al propunerilor lui Mircea (a se vedea reordonare) sunt intru totul de acord si subscriu parerii si impresiei anticipate de feerie de culori si stari de toamna ! Abia astept !!!!!!!!
Am vazut in peisaj ceva pârâuri , parca-parca imi vin ceva idei ...
Ref. pctul meu...cu Salina, ma vad nevoita sa il retrag, am vbit cu o colega care a fost de curand si spunea ca se sta mult la intrare pana iti vine randul la vizitat si se intra in grupuri mici (raportat la cata lume asteapta).
revenind deci ...
0. vineri seara - zapaceala
1. pentru sambata - traseu montan absolut superb, traseul montan 300 de scari. Mai ales acum ca este toamna ... feerie, nu alta!
2. sambata seara - gratar de pastrama si aghezmuire (remember Lepsa )
3. sambata - zicea ceva Bogdan
4. duminica dimineata -
5. duminica la amiaza - film 3D...
6. ...Loganist far'de Logan
Comment
-
apropo de drumetii. nu cred sa fie cazul dar am gasit ceva util pe link-ul ala cu traseul la 300 de scari:
În caz de accident, anuntati:
Salvamontul: 0234/31.31.31 sau
Jandarmeria Montana Slanic Moldova 0234/34.81.73
sau Jandarmeria Montana Tg. Ocna 0234/34.00.22Ratacit in spatiu...
Comment
Comment