Logan Club Galati+Braila+Bacau la Slanic Moldova

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by valeriuciprian View Post

Elena ...Relu...punem banuti sa facem banerul?Suma va fi undeva de pana in 2 lei de persoana.
    pun si eu bani, si va ajunge suma undeva la 1,9(9)
    sigpic

Comment

• Iata ca ne-am scos atunci..ma da un vinut fiert nu servim si noi...ca se anunta cam frigut.Si pestele il aduc eu sa moara nicu de ciudaSi il aduc nu ca rasplata...il aduc pentru simplu fapt ca asa vreau eu...da' el saracu nu are de-a face cu asa ceva
      sigpic

Comment

• Vorbit cu Relu, in dimineata asta: joi vom merge la supermarket sa facem cumparaturi. N-am stabilit ora intalnirii, dar va fi in jur de 18.
        Cine mai vrea sa mearga?
        Pana atunci trebuie sa stim exact cate persoane vor pastrama!
        Cine are un vin destept? Ca de bere mi s-a cam acrit!

Comment

• DA

> da, pun banuti la banner
          > da, merg joi la market probabil in jurul orei 18.00(si eu vreu o buchetzica de pastrama)
          > da, as be si eu un picutz de vin dulcic,....cine stie...cine are...?

@valeriu > bun, bun...da ...totusi cine'i "nicu" care sa moara de ciuda ....
          Last edited by sand'dana; 28 September 2010, 08:11. Reason: Automerged Doublepost
          Loganist far'de Logan

Comment

• si eu vreau pastrama. nu foarte multa, va orientati voi
            sigpic

Comment

• eu NU vreau pastrama.... de oaie
              sigpic

Comment

• Dane, stiam ca tu esti pe lista de NU vrut ..beheheeee
                Loganist far'de Logan

Comment

• el vrea groh, groh
                  sigpic

Comment

• activitatile deplasarii

Ne propunem si o lista de activitati pentru aceasta deplasare?
                    Ia sa vedem cam ce avem pana acum:

1. sambata seara - gratar de pastrama
                    2. duminica la amiaza - film 3D
                    3. propun (pentru sambata) un traseu montan absolut superb, traseul montan 300 de scari. Mai ales acum ca este toamna ... feerie, nu alta!
                    4. ...

De acord?
                    Alte propuneri?

Comment

• sambata va pregatesc o mica supriza, dar importanta. na, ca nu m-am putut abtine sa nu va zic, dar mai mult nu spun
                      sigpic

Comment

• 0. vineri seara ?
                        1. sambata seara - gratar de pastrama
                        2. duminica la amiaza - film 3D
                        3. propun (pentru sambata) un traseu montan absolut superb, traseul montan 300 de scari. Mai ales acum ca este toamna ... feerie, nu alta!
                        4. sambata( nu stiu cand ) sau duminica dimi > Salina. e vreu, cine mai vre?

Originally posted by bogdan_1984 View Post
                        sambata va pregatesc o mica supriza, dar importanta. na, ca nu m-am putut abtine sa nu va zic, dar mai mult nu spun

...ia sa ne dam cu presupusul....Petrecere in pijama ?
                        Last edited by sand'dana; 28 September 2010, 12:53. Reason: Automerged Doublepost
                        Loganist far'de Logan

Comment

• pt cei care mai doresc sa vina la slanic si nu mai au loc la vila alex, am gasit o vila care se numeste CASA ALBA care este la distanta de 3 case fata de vila alex. este 100 ron/zi, cu incalzire, baie in camera si tv.
                          Last edited by valeriuciprian; 28 September 2010, 18:59. Reason: Automerged Doublepost
                          sigpic

Comment

• Mai ales cu punctul 1 al propunerilor lui Mircea (a se vedea reordonare) sunt intru totul de acord si subscriu parerii si impresiei anticipate de feerie de culori si stari de toamna ! Abia astept !!!!!!!!

Am vazut in peisaj ceva pârâuri , parca-parca imi vin ceva idei ...

Ref. pctul meu...cu Salina, ma vad nevoita sa il retrag, am vbit cu o colega care a fost de curand si spunea ca se sta mult la intrare pana iti vine randul la vizitat si se intra in grupuri mici (raportat la cata lume asteapta).

revenind deci ...

0. vineri seara - zapaceala
                            1. pentru sambata - traseu montan absolut superb, traseul montan 300 de scari. Mai ales acum ca este toamna ... feerie, nu alta!
                            2. sambata seara - gratar de pastrama si aghezmuire (remember Lepsa )
                            3. sambata - zicea ceva Bogdan
                            4. duminica dimineata -
                            5. duminica la amiaza - film 3D...
                            6. ...
                            Loganist far'de Logan

Comment

• apropo de drumetii. nu cred sa fie cazul dar am gasit ceva util pe link-ul ala cu traseul la 300 de scari:

În caz de accident, anuntati:
                              Salvamontul: 0234/31.31.31 sau
                              Jandarmeria Montana Slanic Moldova 0234/34.81.73
                              sau Jandarmeria Montana Tg. Ocna 0234/34.00.22
                              Ratacit in spatiu...

Comment

• numai daca e semnal in zona poti apela. in rezervatia Cheile Tisitei nu era semnal
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google