If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pentru pct.0 din program as propune ca in loc de "zapaceala" sa trantim o petrecere pana spre dimineata! Cu dans, voie buna, povesti, bancuri, excese si ... LoganClub!
Iar pentru duminica dimineata, propun sa servim cafeaua in camere. Adica toti intr-o camera ... si sa ne radem de cei care are capu' mare ...
Vorbit cu Relu, in dimineata asta: joi vom merge la supermarket sa facem cumparaturi. N-am stabilit ora intalnirii, dar va fi in jur de 18.
Cine mai vrea sa mearga?
Pana atunci trebuie sa stim exact cate persoane vor pastrama!
Cine are un vin destept? Ca de bere mi s-a cam acrit!
Joi le-am programat kinderilor o ieseala la McDonald's ca vine Ronald...dar sa vedem poate ne impartim daca e strict necesar sa vin si eu...la pastrama nu ma bag...la restul da...Vin nu am...am doar must...sau ce-o fi pana vineri din must
3. propun (pentru sambata) un traseu montan absolut superb, traseul montan 300 de scari. Mai ales acum ca este toamna ... feerie, nu alta!
4. ...
De acord?
Alte propuneri?
Da...am o propunere tot cu scari...nu mai bine urcam cele 10 maxim 20 de scari de la intrarea unei terase?...merg ma si la cele 300 de scari...da daca nu-s 300 sa vezi atunci...da mai ma o rugaminte...la cate 50 de scari putem face o pauza mica?
Lista de participare la Slanic Moldova in 01-03.10.2010:
1. valeriuciprian
2. DeWiL
3. bogdan_1984
4. gl_mmm
5. sand'dana
6. ...
N-am mai trecut si nevestele ... sa nu parem "decazuti". Urat cuvant batrane!
Lista de activitati propuse:
1. vineri seara - party
2. sambata ziua - traseu montan "300 de scari"
3. sambata seara - gratar de pastrama, party ... si mai zicea ceva Bogdan
4. duminica dimineata - relaxare, recuperare, reciclare (RRR )
5. duminica la amiaza - film 3D
6. ...
Ambele liste sunt deschise si modificabile!
* Joi 30.09.2010 la ora 18 se merge la supermarket pentru cumparaturi. Atentie, doar gratarul de pastrama este la comun, restul, fiecare ce si cum doreste.
* Plecarea spre Slanic Moldova va fi la intamplare. Adica fiecare pleaca cum vrea si cum poate. N-are rost sa ne asteptam unii pe altii pentru ca unii termina mai devreme servicul, altii mai tarziu, altii sunt liberi si este greu sa stabilim o ora de plecare. Daca sunt alte intelegeri, no problem!
valeriu, nu uita umbrela aia de soare, dar numai ca nu o vom folosi impotriva soarelui
si o imbracaminte si o incaltaminte vom avea cu totii in comun, un impermeabil si cizme
valeriu, nu uita umbrela aia de soare, dar numai ca nu o vom folosi impotriva soarelui
si o imbracaminte si o incaltaminte vom avea cu totii in comun, un impermeabil si cizme
este bar in pensiune?
Nu mai aduc umbrela ca mi-ati imbaxit-o de fum la Lepsa...si daca nu e bar improvizam...deci...te urci sus pe bar?
Poa' sa ninga, poa' sa ploua, chiar far'de bundita noua ...
...nu gasesc rima ...dar tot plecam, niu?
hai sa ne gandim si la ce e de facut pe-asa vreme ....heiii, opriti-va ..stop stop! la ce va ganditi ?!? n-o sa mai aveti bani de numarat ca o sa-i dati pe "entertainment"
hai sa luam la noi niste : carti de joc, table, remi, etc
Nu mai aduc umbrela ca mi-ati imbaxit-o de fum la Lepsa...si daca nu e bar improvizam...deci...te urci sus pe bar?
si nu numai umbrela s-a imbacsit de fum ci si persoanele care stateau sub ea, cica sa se fereasca de ploaie, dar au dat de fum
ma urc ma pe bar, dar trebuie sa beau tot alcoolul pentru 3 zile ca sa fac asa ceva
Last edited by bogdan_1984; 29 September 2010, 15:08.
Elena...e vorba de apa tare...sau apa de inviat mortii...
Amr-ul meu il consider 1...ziua de azi s-a dus...ma uit ce a mai vorbit singur prietenul si colegul nostru ady62 si a trecut ziua...maine trece repede ca e rost ve vazut cu prietenii adevarati...nu de vazut cu aia care zic "pentru voi nu e respect" ...si poimane e ziua H
Scuze ca tot amintesc de ady62 dar a inceput sa-mi fie drag...pana ne intalnim
Last edited by valeriuciprian; 29 September 2010, 19:17.
Cumva merge si adi62 cu noi la Slanic ? ca prea multa atentie se da unora de nu merita...Hai Valeriu, fruntea sus, uite-te la prietenii de te inconjoara, trecutul e trecut, putea sa faca parte din prezent...dar daca asa s-a ales, nu cred ca e nevoie de mai multa atentie decat ati dat deja. Consider ca nici impasibili nu puteati sta, ca doar sunteti baieti finuti si cu stil, dar gata, prezentul si viitorul nostru ca si club nu-i contine si pe cei ce au ales alta cale, chiar daca maniera in care au facut-o nu e deloc laudabila.
AMR 1 si 1/2.(sper sa reusesc sa ma invoiesc mai devreme)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment