If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Facui banerul...bag ceva la ghiozdanel...fac ceva cumparaturi si am plecat...drumuri bune la evrybody sa ne vedem sanatosi la SWlanic.
Elena sa nu uiti marfa in congelator...
Mircea sa nu uiti trascaul acasa ca e belea
Relu sa nu uiti magaoaia muzicala...ca iar e belea
Aaaa...sa nu uit...muzica pe stick cine are?...eventual pe laptop si o transferam pe stick...stick nu cd
eu vreau ca de acum inainte sa puneti si un logan galben langa celelalte
azi la ora 14 ajung si eu acasa, mai rezolv una-doua chestii si in jur de ora 15:00-15:30 am plecat si eu.
mai pleaca cineva la ora aceasta?
Last edited by bogdan_1984; 1 October 2010, 08:38.
1. Valeriu, drum bun! Fa partie pentru ca venim si noi din urma!
2. Relu, nu uita magaoaia si vinutzul alb!
3. Mircea, nu uita trascaul!
4. Elena, nu uita pastrama, cartofii inghetati si salata mexicana!
5. Bogdan, eu am sa plec tot pe la ora aia. In jur de 15,30 vreau sa fiu pe drum. Vorbim atunci, ne gasim undeva si mergem impreuna?
All, aduceti-va fiecare muzica preferata! Diseara avem "Seara Dansanta" si maine seara "Balul Loganistului"!
Da...iar am comis-o asa subtire ca e criza...hai ma cum sutire?...si care criza?
Lume buna din Moldova...am avut de toate pentru toti...mie mi-a placut...singura problema pe care o am eu acum este ca am febra musculara
Pozele vorbesc de la sineDane...mai urca si tu vreo 500 de poze
Salutari tuturor.
restul pozelor le veti avea pe privat.
cele 7 poze reprezinta esenta distractiei. daca postez mai multe nu risc decat sa nu se mai perceapa corect spiritul. acum prefer cantitati mici, dar expresive. oricum, m-a completat valeriu la poze.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment