Logan Club Galati+Braila+Bacau la Slanic Moldova

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• si de data aceasta a iesit frumos. voie buna, atmosfera placuta, vremea specifica toamnei, mancare buna, foc de tabara, film in proiectie 3D la arena mall si iarasi voie buna,

va multumesc iar pentru surpriza facuta sambata. va iubesc pe toti
    Last edited by bogdan_1984; 4 October 2010, 08:32.
    sigpic

Comment

• M-am bucurat nespus ca am ajuns acasa si cu asta cred ca am spus mult.
      Cu aceasta, pentru mine personal, declar inchis sezonul iesirilor/micilor excursii/2010.
      Last edited by valeriuciprian; 5 October 2010, 19:47.
      Loganist far'de Logan

Comment

• Foarte frumos e bine ca lomea este asa primitoare si de treaba faorte frumoase pozele tot respectul pentru fotograf!La cat mai multe intruniri de genul asta chiar am observat in poze ca lomea este cu zambetul pe buze la orice poza!

Comment

• Eu am sa multumesc tuturor celor implicati in aceasta excursie, precum si tuturor celor care au avut placerea sa fie alaturi de noi. Poate ca tocmai organizarea a fost de vina! Nu stiu ... si in lipsa unor acuze directe, imi rezerv dreptul de a nu ma autoinvinovati.

Comment

• bai , ce oamnei , mai ales ala valeriu...
            pastia de la constanta nu puteati sa-i invitati? ca doar eram si noi aproape(relativ)

sigpic

Comment

• Originally posted by dan08 View Post
              restul pozelor le veti avea pe privat.
              cele 7 poze reprezinta esenta distractiei. daca postez mai multe nu risc decat sa nu se mai perceapa corect spiritul. acum prefer cantitati mici, dar expresive. oricum, m-a completat valeriu la poze.
              Baga-mi si mie te rog un privat

Originally posted by sand'dana View Post
              M-am bucurat nespus ca am ajuns acasa si cu asta cred ca am spus mult.
              Cu aceasta, pentru mine personal, declar inchis sezonul iesirilor/micilor excursii/2010.
              Suntem toti vinovati de ceva?

Sony ...nu te lua de mine ca sunt in convalescenta...si hai nu zi ca nu ai stiut de iesala asta.
              Last edited by valeriuciprian; 6 October 2010, 13:52.
              sigpic

Comment

• daa e ceva bun..lam vazut si pe dan...iar kelburtos..off) ma mir ca nu era torpilat..era tacut si pe ganduri..ceva anormal) cheliutza) hai cand o facem lata asa cum stim noi?? sa uitam de criza?
                Last edited by valeriuciprian; 5 October 2010, 16:58.
                http://www.loganclub.ro/forum/logan_...-t52046p4.html

Comment

• Iti raspund eu, fiindca sunt convins ca sunt in asentimentul majoritatii.
                  Deocamdata vom lua o pauza pentru ca ultima iesire, cea de la Slanic Moldova, a fost mai ... tensionata, ca sa ma exprim simplu! Nu chiar fiasco cum ar cataloga-o unii, doar tensionata! Iata si cateva motive: vremea naspa, lucruri care au depasit anumite limite, chestii la comun bine gandite dar prost realizate, obiective fixate dar neindeplinite, organizare proasta, etc. Si aici ma opresc cu aprecierile colective pentru ca nu vreau sa-mi ridic in cap pe careva.
                  Gata, eu am spus ce am avut de spus!

Cu toate astea, nu ne opreste nimeni sa vedem noi propuneri de activitati! Ce vom mai face in viitor ca grup, vom mai vedea! Important este sa mergem inainte!
                  Last edited by gl_mmm; 6 October 2010, 13:05.

Comment

• sunt total de acord cu mircea.
                    sigpic

Comment

• Avand in vedere precizarile sincere din ultimul post, cel al lui Mircea, rog un moderator sa-mi stearga postul cu nr. #214.
                      Loganist far'de Logan

Comment

• Acestea fiind spuse va prezint filmuletul
                        Daca sunt obiectii nu ezitati sa mi le comunicati.Mercic.
                        sigpic

Comment

• eu obiectez....
                          sigpic

Comment

• Stai jos ai 4...Dane am folosit doar poze de la mine...sau parca si vreo doua trei de la tine...alte obiectii?...asta ca sa nu te spun ca am carat 7 kile de torocala degeaba
                            sigpic

Comment

• obiectez! te-am rugat must... MUST...nu vin. mustul din bidonul mic a fost f bun.

PS- la bacau, pe seara m-am cam ametit de la mustul ala.
                              Last edited by dan08; 6 October 2010, 17:37.
                              sigpic

Comment

• Eeee...mai faci si mofturi
                                O intrebare am si o nelamurire...unde a disparut pisica neagra sambata seara?
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google