singurul lucru care ma pune pe ganduri inainte sa le cumpar este ca 6000 bate mai tare la ochi (pt politie ma refer) daca erau de 4300 deja erau cumparate...ati avut probleme cei cu 6000k,ati fost oprit?
Recomandare Pentru Instalare Xenon
Collapse
X
-
Originally posted by poli View PostCel mai bine este 4300 sau 4500 asta imi plac mie, de 4500 nici ca a-si da seama ca e xenon nea mulitianu.
Comment
-
Originally posted by PrEsTiGe View Postsingurul lucru care ma pune pe ganduri inainte sa le cumpar este ca 6000 bate mai tare la ochi (pt politie ma refer) daca erau de 4300 deja erau cumparate...ati avut probleme cei cu 6000k,ati fost oprit?
Si crede-ma ca nu ai probleme cu caschetarii, nu au cum sa dovedeasca ca e Xanon, desi se vede clar pe bec
Dar ei nu au ustensile de masurat, deci nu-ti pot face nimic. decat daca sunt cu RAR-ul
berec, lupe poti pune pe orice masina.
Iar la faza cu producatori diferiti ma lasi? Kelvin-ul e universal, nu difera de la producator la producator! si la 30k, crede-ma ca e spre roz, nu albastru ca in prima poza. dar nagh, nu conteaza asta.
Comment
-
si eu am un prieten care are xenon si pe faruri si pe proiectoare de mult timp de 6000k si nu a avut probleme...cred ca i-au kit-ul acela...oricum ce se poate intampla daca ma prinde un politist??? daca imi ia talonu ma duc acasa dau jos xenonu pun halogene si gata.... pareri????? multumesc celor care au incercat sa ma ajute :
Comment
-
Originally posted by PrEsTiGe View Postl-am cumparat pe cel de 6000k...multumesc pentru ajutor
Comment
-
kit-ul este ASD uite o poza cu el...montajul nu o sa fie chiar acum pana mi-l aduce neamu ala in aprilie o sa-l montez o sa pun si poze dupa montaj:d
Comment
Comment