If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Logan Club Galati La Operatiunea "Porti Deschise Brainstorming" Tulcea 20-21.nov.2010
baieti imi cer scuze ca v-am incurcat , dar evenimentul sa anulat din diverse motive , mai ales lipsa comunicarii cu star service , azi fiind duminica il voi anula de acum ca sa va puteti face alte planuri , nu are rost sa va tin incurcati.
mii de scuze...
Raspund prima, ca din punctul meu de vedere nu e nici o problema, mai ales ca eu aveam o rezerva, nu avea cine sa-mi tina locul vineri si eram asa ...intr-o dunga ...Oricum stirea este postata din timp astfel ca nu cred sa fie vreo problema nici pt. ceilalti.
hehehe. ca pe valurile marii , am stat din nou la discutii cu cei de la Star Service si :
Revin cu vesti bun , evenimentu se va tine pentru ziua de sambata.
In cursul zilei de azi voi afisa si programul ceva mai simplist...
8:00 – Adunarea si organizarea in parcare 9:00 – Inceperea programului. 1. Schimbatu rotii in viteza (9:00 - 10:30) 2. Proba indemanare cu masinile noastre (11:00 - 14:00) 3. Pauza (masa-gratar) 14:30-15:30 4. Proba parcare laterala intre 2jaloane (ceva simplu) (15:30-16:30)
Probabil vor mai fi si cateva chestii surpriza , adica altfel de probe sau traznai.
Haideti sa reincepem sa facem lista si sa-mi ziceti care vreti cazare pentru sambata noapte.
Pretul pentru cazare va fi de maxim 50 Ron pe persoana ! In functie de cati vor dorii cazare va fi pretul mai mic.
mircea vezi ca am reinceput lista asa ca daca nu-i cu suparare trecetiva.
eu o pastram pe aceeasi , dar fiind ``frecusu`` cu facem nu facem m-am gandit ca poate nu mai sunteti aceeasi pe lista.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment