Nu ma, nu el!
JTLS, JoiaTineretuluiLoganist&Sanderist - La Un Suc Cu Colegii De Club
Collapse
X
-
ce ziceti ?
As indrazni sa vin cu o propunere de JTLS ca motive-argumente sa tot fie pentru saptamana asta ...8martie, 9martie, intoarcerea colegilor galateni de la regionala de la BV... deci subiecte de taifas la 44 de păhărele de...ce-or fi, exista.
Pe de alta parte, avand in vedere ca exista forumisti care inca nu au participat la nici o intalnire de duminica (pt.ca le e imposibil in aceasta zi), ma gandeam ca JTLS-ul ar fi o varianta de a ne cunoaste.
Deci, am lansat propunerea, in cazul in care e de interes, stiti, sunt prima pe listaLoganist far'de Logan
Comment
-
Hai care se mai baga la o gaseala in stil mare sa bem in cinstea celor doua zile de aniversare a femeilor, respectiv barbatilor. Sunt pentru aceasta gaseala.
1. sand'dana
2. gheorgngv
3. me_SMN
4.
5.
6.
7.Niciodata sa nu speri, dar fara speranta si dorinta nu exista viata!
Comment
-
As indrazni sa vin cu o propunere de JTLS ca motive-argumente sa tot fie pentru saptamana asta ...8martie, 9martie, intoarcerea colegilor galateni de la regionala de la BV... deci subiecte de taifas la 44 de păhărele de...ce-or fi, exista.
Pe de alta parte, avand in vedere ca exista forumisti care inca nu au participat la nici o intalnire de duminica (pt.ca le e imposibil in aceasta zi), ma gandeam ca JTLS-ul ar fi o varianta de a ne cunoaste.
Deci creste listuta
1. sand'dana
2. gheorgngv
3. me_SMN
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
Ii asteptam si pe cei timizi, cei carora inca nu le-am vazut ochisorii.Loganist far'de Logan
Comment
-
Joi ora 18 la Neacsu sa ramna atunci
1. sand'dana
2. me_SMN
3. fredy02...te bagi?
4. valeriuciprian
5. gl_mmm
6.
7.
8.
9.
10.
Ramane joi (diseara) la ora 18 la Neacsu??? Eu ma bag doar la 30-35 de pahare ... atata pot!
Valeriu, corecteaza tu postul #381, te rog.
Comment
-
Aici laureatu' . Situatia este urmatoarea: gl_mmm a intrat pe forum logat pe user-ul meu din criza de timp, intrucat conexiunea noastra la internet nu este dintre cele mai performante si ar fi pierdut timp pretios cu delogare/logare apoi pe userul lui. Ne cerem scuze pentru confuzia pe care am creat-o, insa nu a fost cu intentie.
Comment
Comment