If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
JTLS, JoiaTineretuluiLoganist&Sanderist - La Un Suc Cu Colegii De Club
Marian...ai pierdut spectacolul
Strict din punctul meu de vedere...m-am simtit super bine alaturi de voi....atmosfera relaxanta in situatiile aste a de criza...parca e mai bine asa.
Toata treaba a fost buna si frumoasa mai ales ca pescarii (masculini) au prins ceva....inclusiv Martin...si Relu a avut pentru 5 minute un breloc super la chei
Pun si pozele ...sa va convingeti singuri de distracia la care am luat parte...pana au aparut tantarii...ca apoi a fost jale
In ultima poza puteti vedea ce a gasit Gabi' in burta unei stiuci....un ac
Mai baieti, dar voi ma enervati teribil! Cum de ce ? Mai si intrebati ? Ati asteptat sa plec eu si ati bagat in program actiuni deosebite daaa' nu ma mai joooooc !!!!!
Da' nu vin eu acasa ? Ei lasaaaaa!!!
Si tot voiati voi vesti dispri mini, va trimit cateva poze.
Din punctul meu de vedere a fost o intalnire scurta dar frumoasa.
Mai vreau sa particip la asa ceva dar sa pot si onora toata intalnirea, imi pare rau ca nu am putut sta mai mult timp.
O zi buna va doresc si ne auzim cu bine.
P.S. la viitoarea intalnire de duminica nu voi putea fi prezent fizic doar spiritual, voi fi cu gandul la voi si cu fizicul undeva in apa la soare pe malul marii
Bai, belea stiuca aia, nu alta! Nu stiam eu dimineata de ce imi ieseau dimineata numai 4 degete la mana stanga ...
Drum bun, Elena! Drum bun, George! Sa va intorceti sanatosi acasa.
Ne-am cam abatut de la subiectele calde ale acestui weekend, de aceea, pana vine Valeriu cu vesti din zona in care e in deplasare azi, hai sa deschidem lista JTLS-ului de maine, ora 17.30 ...(locatie ?) unde vom discuta si despre weekend( concret), si despre ce ne-am mai propus noi.
Ne-am cam abatut de la subiectele calde ale acestui weekend, de aceea, pana vine Valeriu cu vesti din zona in care e in deplasare azi, hai sa deschidem lista JTLS-ului de maine, ora 17.30 ...(locatie ?) unde vom discuta si despre weekend( concret), si despre ce ne-am mai propus noi.
1. sand'dana
2. valeriuciprian
3.
4.
5.
M-am intors de la Lepsa...din pacate timp de cautat cazare nu am avut...dar vile sunt o gramada acolo in caz ca ne sucim cu Slanicul.
Bina ca a raspuns "cineva" ca altfel ma suceam si eu si ma scoteam de pe lista de joi. Atata tacere nu vazui cred ca niciodata. Ai circumstante atenuante ca abia bine venisi din deplasare... deci locatia de JTLS care ar fi ?
1. sand'dana
2. valeriuciprian
3.DeWiL-daca intalnirea ar fi la ora 18 ar fi excelent ptr.mine daca nu se poate ramane la17,30 ,unde vreti voi
4.
5.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment