Originally posted by gl_mmm
View Post
JTLS, JoiaTineretuluiLoganist&Sanderist - La Un Suc Cu Colegii De Club
Collapse
X
-
Astazi este ziua metalurgistului! La Multi Ani tuturor celor care au tangente cu siderurgia si metalurgia!
JTLS, 09.sep.2010, ora 18, pe terasa la Tahiti. Sper sa avem vreme buna. Daca nu, trebuie sa improvizam ceva. Lista:
1. gl_mmm
2. ...
Comment
-
Si eu transmit un ,,La Multi Ani" tuturor celor care au tangente cu siderurgia si metalurgia si celor care poata numele de Marian sau Maria sau alte derivate!
JTLS, 09.sep.2010, ora 18, pe terasa la Tahiti. Sper sa avem vreme buna. Daca nu, trebuie sa improvizam ceva. Lista:
1. gl_mmm
2. DeWiL
3. ....
Comment
-
La multi ani!!!!!! tuturor celor ce poarta numele de Maria, Marian........
1. gl_mmm
2. DeWiL
3. Gabi' cu cinstea......posibil sa intarzii putinSotie de
Comment
-
La multi ani si din partea mea celor ce poarta numele de Maria / Marian !
1. gl_mmm
2. DeWiL
3. Gabi' cu cinstea......posibil sa intarzii putin
4. sand'dana ( Gabi, ai nevoie de ajutor ca sa vii la timp?)Loganist far'de Logan
Comment
-
JTLS in winter
JTLS, joi 09.sep.2010, ora 18, pe terasa la Tahiti.
Lista:
1. gl_mmm
2. DeWiL
3. Gabi'
4. sand'dana
5. ...
Vreme naspa rau pentru terasa! Solutia???
Oricum, de-acum ar cam trebui sa gasim si pentru JTLS o a doua locatie, "de iarna". Vremea teraselor e pe duca.
Comment
-
Terminati-o cu inimioarele si alte minunatii si puneti mana la munca...asa se castiga bani cu truda si sudoareUrmaresc si daca e ceva va anunt
Elana eu is mai batraior si mai mult ca sigur nu mai am carti...da nu gasesti la vrun coleg de la el din scoala?Nu are prieteni care sunt acum in clasa a 12?
Continuam maine la o bere???
JTLS - joi 16.09.2010 ora 18, pe terasa la Tahiti:
1. gl_mmm
2. DeWiL
3. valeriuciprianLast edited by gl_mmm; 16 September 2010, 14:06.sigpic
Comment
-
jtls
In functie de cum ma descurc cu timpul alocat gasirii de manuale si alte accesorii de ultim moment, posibil sa apar si eu la jtls, mai devreme sau mai pe ultima suta de secunde, macar pentru a aduce mouse-ul, dar apropos...cand? cand merem?Loganist far'de Logan
Comment
Comment