Din cauza vremii nefavorabile eu zic pas pentru intalnirea de astazi.Astep zile mai frumoase.
JTLS, JoiaTineretuluiLoganist&Sanderist - La Un Suc Cu Colegii De Club
Collapse
X
-
-
propunere - MTLS
Eu totusi as propune un MTLS ...miercuri o intalnire in jurul orei 17.30(locatia o stabilim, poate la o terasa), avand in vedere ca subiecte de discutat ar fi destule. Zic miercuri tocmai pt ca stiu ca anumite persoane sunt f ocupate joi. Eu propun, eu dau cu capul , pardon, deshid lista:
1. sand'dana
2.
3.
4.
5.
6.
.
.
.
.Loganist far'de Logan
Comment
-
Eu totusi as propune un MTLS ...miercuri o intalnire in jurul orei 17.30(locatia o stabilim, poate la o terasa), avand in vedere ca subiecte de discutat ar fi destule. Zic miercuri tocmai pt ca stiu ca anumite persoane sunt f ocupate joi. Eu propun, eu dau cu capul , pardon, deshid lista:
1. sand'dana
2. gl_mmm
3.
4.
5.
6.
.
.
.
.
Comment
-
1. sand'dana
2. gl_mmm
3.
4.
5.
Eu anunt de pe acum ca nu pot veni. Sigur la ora aia inca o sa mai fiu pe drum sau in cel mai bun caz la depozit. Asa ca distractie placuta tuturor!
Comment
-
1. sand'dana
2. gl_mmm
3. DeWiL
4.
5.
Comment
-
Mtls
...miercuri - meeting in jurul orei 17.30 (locatia o stabilim, poate la o terasa), avand in vedere ca subiecte de discutat ar fi destule. Zic miercuri tocmai pt ca stiu ca anumite persoane sunt f. ocupate joi. Eu propun, eu dau cu capul , pardon, deshid lista:
1. sand'dana
2. gl_mmm
3. DeWiL
4. Ionut (87cio)
5.Loganist far'de Logan
Comment
-
Dupa o dupa amiaza agreabila cu discutii constructive, bere, pizza si multa, multa buna dispozitie, parca lumea nu mai e asa urata.
Mi-as dori ca M(J)TLS-ul de astazi sa redea startul intalnirilor din timpul saptamanii, intalniri mult apreciate in vremurile noastre bune. Hai noroc!
Comment
-
Subscriu starii de zambet si de bine de la intalnirea de ieri.
Imi era dor de o astfel de adunare, sper sa existe continuitate.
Amintiti-va ce an plin a fost 2010 si haideti sa revenim la starea noastra normala de club activ si energic !
Si hai sa mai vedem si ce mai e prin tara asta, ce mai fac colegii nostri, nu va e dor de ei ?!
P.S. : ne-am inscris pe lista 4 dar am fost 6 cu Aida si George!Last edited by sand'dana; 30 June 2011, 07:55.Loganist far'de Logan
Comment
Comment