If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
JTLS, JoiaTineretuluiLoganist&Sanderist - La Un Suc Cu Colegii De Club
Buna dimineata vad ca a fost o intalnire frumoasa pacat ca nu am putut fi prezent si eu da ce sa faci datoria asta, facultatea..............
Am si eu o nelamurire legata de schita aceea? cine a creat-o si ce reprezinta desenele din dreptul fiecaruia, Mircea? Nu prea inteleg
Da, cam asa trebuie sa arate ziua JTLS!
Am petrecut inca o dupa amiaza frumoasa in compania voastra. Ma bucur ca l-am cunoscut pe Claudiu (DSL). PLC, LRM, KCR, SVD.
S-au lamurit aspectele financiare legate de calatoria la CL.
bla, bla, bla
Gandim o iesire la pescuit, iarba verde, ciorba de peste ... a la Danube?
incep prin a o complimenta din tot sufletul meu pe elena pentru felul cum a prezentat colajul de JTLCA(adica joia tineretului loganist comunist&arogant).
imi asum criticile despre numarul mic de foto al elenei,ma bucur ca mi-a luat painea de la gura si imi pare rau ca i-a fost rau!
deja a crescut in posturi.
a fost o placere si o pata de culoare prezenta ei intre noi!
felicitari!
valeriu,sa ajungi s-o vezi pe alice si in roba de peste 14 ani !
e o comorica ce mi-a umplut ochii de lacrimi!
sa-ti traiasca!
Da...se pare ca mi-am revenit si eu din amorteala dupa o cafea luata in drum spre serviciu...e mai bine acum
Merci Elena pentru pozici si pentru comentariile facute...o singura nelamurire am ...de ce apar in 2 poze cu paharul la gura?Ca am baut doar o data
Merci iaschca...sa dea Domnu.
Imi mai cer scuze inca odata prieteni pentru plecarea mea mai grabita, da' trebuia sa ajung sa fac niste cumparaturi, iar eu cum le i-au pe toate la rand(Metro,Real,Selgros,Kaufland, si din cand in cand si cele din Braila:Carrefour, Penny....), eram sigur ca ma va ajunge si intunericul pana ma intorc acasa, si c-am asa a fost, oricum apreciz ca sunteti foarte destinsi la intalniri, si observ o cu totul noua atitudine mult mai interesanta si de apreciat, decat cea cu care sunt eu invatat la intalnirile de genul acesta.....
Foarte frumoasa intalnire...Cei mai de treaba baieti si va multumesc mult doamna pentru poze..Mai ales comentariul) va ganditi ca are sparay-ul in poseta?)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment