oups...incet incet se retrage lumea?
Calendar LoganClub Galati 2011
Collapse
X
-
Lista membrilor LC Galati care vor apare pe calendare:
1. probabil DeWiL - trebuie sa-si dea acordul
2. andrrei_ro
3. laureatu'
4. sand'dana
5. gl_mmm
6. gheorgngv
7. ...
8. BRZ
9. ValeriuCiprian
10. RoYskorp
11. ...
12. me_SMN
Asa arata lista acum. Nu inteleg de ce se retrag unii!
Daca mai sunt doritori sunt rugati sa se treaca in locurile libere!
Comment
-
Originally posted by andrrei_ro View Postvaleriu..vorbim pe mess despre poze...cat despre numarul de calendare as vrea si eu 2...nu conteaza pretul dau cat e nevoie
Skypee...ai ceva poze cu masina sau caut pe forum?
Imi trebuie poze maricele...nu facute cu telefonul pentru ca nu le pot atasa pe alea facute cu telefonul.
me_SMN...hai cu pozili alea.
Locul 7 e liber...daca nu se baga nimeni punem o poza de grup la inceputul calendarului sau la sfarsit.
Pentru coperta propun una dintre pozele de mai jos...daca sunt si alte propuneri le astept.Evident pe partea de sus a calendarului stikerul de pe parbriz.
La ultima poza mai trebuie lucrat...va ramane doar esentialul...fara casele din jur.
Nu merge salvat din jpg in pdf...solicit ajutor.Last edited by valeriuciprian; 29 December 2010, 23:47.sigpic
Comment
-
Am una ...Skypee™
Comment
-
-
Imi place calendarul din postul lui skypee - #53. Chiar foarte mult! Simplu, concludent, original ... de efect!
O parere: subiectul principal al paginii de calendar va fi, fara indoiala, masina! Asa ca aceasta trebuie sa ocupe 70-80% din imaginea respectiva. Ma refer la poza cu masina, nu la toata pagina de calendar. Adica fara decor prea mult in poza respectiva. Exact cum este in postul #53! In nici un caz ca in poza din postul #55!
Comment
-
Hello! Stiu ca am promis de ieri sa trimit pozele, dar din pacate cand sa fac poza am constatat ca aparatul m-a "parasit" si nici iesire din parcare n-am avut cu masina, poate reusesc astazi sa gasesc un aparat.
Spor la pregatiri pt a intampina Anul Nou!Niciodata sa nu speri, dar fara speranta si dorinta nu exista viata!
Comment
-
-
Download PDFCreator for free. Converts every printable document to PDF, JPG, PNG, TIF and more. PDFCreator creates professional PDFs with just a few clicks and it's free. PDFCreator comes with many professional features to merge documents, send emails, and more.
Un alt mod de a crea fisiere PDF din orice alt program. Se inataleaza ca un printer.Daca nu spui nimic nimeni nu se va certa cu tine.
Comment
Comment