Originally posted by skypee
View Post
Calendar LoganClub Galati 2011
Collapse
X
-
Buna seara, dragi prieteni!
Legat de oferta pt imprimare..la Liceul Auto (vis-a-vis de stadionul Otelul) este o librarie unde si printeaza chestii de genu. Eu am incercat sa contactez persoana respectiva, dar din pacate nu am avut norocul de a-mi raspunde. Maine as putea obtine o oferta!
O seara buna!Niciodata sa nu speri, dar fara speranta si dorinta nu exista viata!
Comment
-
Am vorbit eu astazi la telefon si a ramas sa se mearga cu un exemplar electronic si apoi sa se stabileasca pretul.
Am mai fost si la KM, unde xeroxatul e 10 bani, cartonul de la 0,30 pana la 0-50 bani (in functie de preferinte) + indosarierea.Niciodata sa nu speri, dar fara speranta si dorinta nu exista viata!
Comment
-
Vin si eu cu o varianta de calendar simplu. Varianta finala va fi in limba romana, nimic in engleza.Attached Files
Comment
-
Originally posted by me_SMN View PostAm vorbit eu astazi la telefon si a ramas sa se mearga cu un exemplar electronic si apoi sa se stabileasca pretul.
Am mai fost si la KM, unde xeroxatul e 10 bani, cartonul de la 0,30 pana la 0-50 bani (in functie de preferinte) + indosarierea.
In cazul librariei KM nu am inteles...e 10 bani copia color (ma indoiesc) sau alb negru?Cartonul ne-ar trebui alb lucios eventual...in fine...ramane de discutat si asta.
Ce am gasit eu...copia color cu 0,75 bani pe hartie normala...plus cartonul iese undeva la 1 leu color pe carton.
George expune si tu varianta ta pentru ca singur nu pot lua deciziile.
Asta zi o sa termin de facut si ultima fila din calendar si o sa postez varianta finala cu cifre cu tot.
Marian multumesc de efort...dar daca nimeni nu a zis nimic despre ultimul calendar expus pe forum inseamna ca e ok...daca nu e ok il schimbam.
Da ne prinde anul alalaltsigpic
Comment
Comment