eu nu mai zic nimic
Calendar LoganClub Galati 2011
Collapse
X
-
nu inteleg, de ce esti suparat skypee Calendarul initial este mai original. Cel prezentat de marian, cu tot respectul pt incercarea lui, este prea asemanator cu calendarele standard.
N-ati muncit degeaba pana acum ! mie imi plac ambele variante de mai jos (prezentate de tine)Loganist far'de Logan
Comment
-
Valeriu, baiatul cu care am vb a spus sa vada mai intai cum arata o foaie de calendar (incarcarea ei), iar la librarie, sincer nu mi-a trecut prin cap sa intreb daca color sau nu atat timp cat am intrebat de calendar, dpmeudv insemnand copie color.Niciodata sa nu speri, dar fara speranta si dorinta nu exista viata!
Comment
-
Aceasta va fi (cred) varianta finala a calendarului LOGAN CLUB 2011 !
Din cate vad forumul modifica dimensiunile imaginilor si se pierde din calitate\claritate.Attached Files- 1 DeWiL.jpg (85.7 KB, 84 views)
- 2 andrrei_ro.jpg (79.2 KB, 77 views)
- 3 laureatu'.jpg (87.1 KB, 46 views)
- 4 sand'dana.jpg (86.1 KB, 44 views)
- 5 gl_mmm.jpg (82.1 KB, 40 views)
- 6 gheorgngv.jpg (78.4 KB, 35 views)
- 7 RoYskorp.jpg (81.3 KB, 35 views)
- 8 BRZ.jpg (82.4 KB, 39 views)
- 9 valeriuciprian.jpg (78.7 KB, 35 views)
- 10 skypee.jpg (76.9 KB, 36 views)
- 11 me_SMN.jpg (83.9 KB, 37 views)
- 12 nsa.jpg (77.6 KB, 36 views)
Last edited by skypee; 6 January 2011, 01:30.Skypee™
Comment
-
Originally posted by skypee View PostAceasta va fi (cred) varianta finala a calendarului LOGAN CLUB 2011 !
Din cate vad forumul modifica dimensiunile imaginilor si se pierde din calitate\claritate.
Si chiar daca imaginile sunt redimensionate se vor folosi variantele originale...adica alea de la tine din calculator.sigpic
Comment
-
Felicitari ! Imi place, Skypee! Chiar de ar mai fi ceva de modificat nu poate fi decat ceva minor, deci ne apropiem de final.
Este evident ca pozele folosite pt calendar vor fi cele originale lucrate de skypee si nu vor fi luate de pe forum, el a vrut doar sa evidentieze ca forma finala a imaginii va impresiona cu mult mai mult decat cum ne arata forumul. Asta era ideea, nu ?Loganist far'de Logan
Comment
-
Originally posted by sand'dana View Post.... el a vrut doar sa evidentieze ca forma finala a imaginii va impresiona cu mult mai mult decat cum ne arata forumul. Asta era ideea, nu ?
Originally posted by valeriuciprian View PostNu e varianta finala...mai ai ceva de modificat la vreo 2 luni
Si chiar daca imaginile sunt redimensionate se vor folosi variantele originale...adica alea de la tine din calculator.Skypee™
Comment
-
Da, l-am primit si am si raspuns. Cred ca este ... perfect!
Fac eu un print alb-negru cu varianta finala si la intalnirea de duminica facem ultimile discutii.
Apoi, dupa ce se fac eventuale (ultime) modificari, batem in cuie totul, punem pe stick si mergem prin oras dupa oferte.
Cam asta zic eu sa facem.
Comment
-
Eu spun sa mergem pe varianta home made profi.
Am in fata una bucata coala calendar scoasa la imprimanta color de George pe un carton cu ceva profile pe el...deci e prea tare.Se poate face si pe carton lucios cred.
Iar ca preturi undeva in 8-9 hai maxim 10 roni pe calendar eu spun ca e un pret acceptabil...dar pretul va fi mult mai mic deoarece au am calculat ca (,) cu un cartus scoti doar 12 coli...dar scoti mai multe.Iar un refil la un cartus color costa 5 roni....deci am pus un 5 roni pe calendar pentru tus...
Duminica vedeti la fata locului ce si cum.
skypee...sa imi dai si mie cand ai timp finalul la calendare pe mess.sigpic
Comment
-
Bine gandit, atata timp cat exista mijloace la indemana si bunavointa, e de preferat sa le "exploatam" bineinteles luand in calcul cheltuielile cu consumabilele. Ar fi extraordinar daca s-ar ajunge la un pret al calendarului ca cel mentionat de tine, Valeriu.Loganist far'de Logan
Comment
Comment