Pai spusei si eu de ceva vreme ca vreau sa va agat in cui pe perete!!! deci SAN - 1 BUC. Imi dati un cod IBAN si virez banii mintenas.
Calendar LoganClub Galati 2011
Collapse
X
-
Va asteptam cu placere oricind doriti sa veniti. Pentru a depune bani intr-un cont IBAN nu trebuie sa ajung la o banca. Exista internet banking. In 10 minute la orice ora pot face orice transfer de bani din conturile pe care le pot administra. Pot face orice fel de plata catre oricine . E super simplu si comod. Sorry de offtopic!Daca nu spui nimic nimeni nu se va certa cu tine.
Comment
-
Bleizer, vom trimite un calendar si catre LoganClub Bucuresti. Daca totusi vrei si tu unul numai al tau, se rezolva! Da-mi o adresa pe privat.
Originally posted by valeriuciprian View PostAstazi s-a tras linire cine si cate calendare doreste.
Calendarele vor fi de format A3 si vor fi facute la o tipografie din Bucuresti.Pretul unui exemplar cu tot cu transport va fi de 15 roni.
Avem asa:
1.Andrei 2 bucati
2.Valeriu 2 bucati
3.Simona 2 bucati
4.Cristi 1 bucata
5.Ionel (BRZ) 1 bucata
6 Relu 1 bucata
7.Iulia 1 bucata
8.Mircea 3 bucati
9.Paul 1 bucata
10.Ionut 1 bucata
Duminica viitoare o sa am nevoie neaparat de banuti.
Cei care mai sunt doritori sunt rugati sa se treaca pe lista.Alta comanda nu se va mai face.
Opiniile diferite pot fi exprimate saptamana asta - cu mentiunea ca, repet, decizia s-a luat in prezenta si cu acceptul majoritatii.
Pana duminica 16.ian.2011 strangem banii si apoi dam comanda la Bucuresti.
Comment
-
Duminica 16.01.2011 la intalnire trebuie stransi TOTI banutii! Mircea, Paul, Cristi ... se aude?
Apoi Valeriu va da comanda!
Daca mai sunt comentarii/obiectii/reclamatii acestea vor fi luate in seama pana la emiterea comenzii. Dupa asta ... numai laude!
Comment
Comment