Calendar LoganClub Galati 2011

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• PS:
    Originally posted by BRZ View Post

cat despre: Cei care''n-au nici o treaba'' nu i tocmai corect, moral, inainte sa se materializeze calendarul eu fost buni ? de ce nu au fost comentarii atunci ? de ce dupa ?
    si de ce nu de fata cu toata lumea ? ( de aia se fac intalniri ) asa ca ............................ no comment
    Discutia a fost expusa la intalnire de catre mine...si referitor la Calendare si la userii care sunt in ele am mers pe principiul sa fim toti...si suntem...dar vad cel putin eu ca exista persoane care chiar nu au nici o treaba...nu dau nume ca nu imi sta in caracter...duminica la intalnire deschid iarasi subiectul daca nu s-a inteles bine.

Originally posted by gl_mmm View Post
    Implicati-va, luati un proiect de la idee si pana la fapta si apoi o sa-mi dati dreptate. A critica este cel mai simplu lucru posibil!
    Cine se implica va avea sustinerea mea neconditionata...numa sa se implice.

Originally posted by sand'dana View Post
    "cei care n-au nici o treaba" ...ahmmm....este o expresie mult prea generala si, in functie de frecventa (timpul disponibil) si implicarea pe forum pe care la un moment dat a avut-o sau n-a avut-o vreocareva, oricine se poate simti atins.
    Deci ideea e in felul urmator..."cei care n-au nici o treaba" sunt in opinia mea cei care intra zilnic pe forum sau aproape zilnic se uita ce au mai scris altii...poate rad poate nu de ce s-a scris si ies...sau ...intra pe forum...vad ce idei noi s-au mai postat le pun in practica ...si in rest ura si la gara.Deci nu se refera la acei useri care nu au cum sa intre pe forum...ii intelegem ca suntem oameni...
    Tocmai de aia a fost facuta sectiunea Cafenea...sa intre sa posteze si cei care poate nu le au cu masinile...nu e o problema...nimeni nu s-a nascut invatat.Pentru a scrie un post pe cafenea sa zicem iti ia maxim 10 secunde si 3 clicuri de mouse.
    Mi-am expus punctul de vedere si eu am incheiat discutia.
    Last edited by valeriuciprian; 26 January 2011, 13:37.
    sigpic

Comment

• Am intrat si eu in posesia calendarului, ieri seara. Frumoasa realizare. Felicitari.
      Daca nu spui nimic nimeni nu se va certa cu tine.

Comment

• Sa ne privesti cu placere.
        sigpic

Comment

• In fiecare zi ma uit la el... ca doar e calendar. Normal ca ma uit cu placere la el, altfel nu-l mai puneam pe perete.

Comment

• Originally posted by valeriuciprian View Post
            Astazi am marcat chesul pentru calendare...evident ca (,) comisionul bancii a fost aproape cat un sfert de calendar...
            Relu am zis ca iti aduc calendarul si nu am facut-o...maine il ai.
            George diseara vorbim sa ma ajuti sa imparti inca doua calendare.Merci anticipat.
            Ai strans de la noi 225 lei pentru 15 calendare. Ai platit 242 lei. Diferenta de 17 lei o suportam impreuna, clubul adica.
            Eu as avea de completat cu: 1,14 lei x 3 calendare = 3,5 lei.
            Corect?

Comment

• nici nu se pune problema, platim deplasarea calendarelor.
              Niciodata sa nu speri, dar fara speranta si dorinta nu exista viata!

Comment

• Da...asa este am platit mai mult pentru ca ne-am dorit cu totii sa avem calendarele la intalnirea de duminica trecuta.
                sigpic

Comment

• Calendarul care nu-si mai gasea stapanul si in posesia caruia voi intra probabil saptamana viitoare, va ajunge la Fundatia "Inima de copil".
                  Loganist far'de Logan

Comment

• Excelenta idee!

In ce ma priveste, am sa trimit toate cele 3 calendare comandate de mine, colegilor din Bucuresti si Bacau.

O alta idee era signarea paginilor de catre fiecare in parte. Dadeam o nota si mai personala obiectului!

Comment

• Da...ar da frumos sa ne si semnam...

Ati intors pagina la calendar sau ati uitat?
                      Luna asta va uitati la un tractoras.
                      sigpic

Comment

• Am intors foaia. Multe tractorase aveti in Gl

Comment

• Noi avem mult teren arabil...si de aia
                          "Tractor" rulez
                          sigpic

Comment

• Sper ca nu ati uitat sa dati pagina nu?Luna asta admiram furia rosie a colegului laureatu'
                            sigpic

Comment

• nope...frumoasa rosioara...tye sa se sTYE

Comment

• Dacă nu spuneaţi eu tot la furia lui Andrei rămâneam.
                                Skypee™

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google