PS:
Discutia a fost expusa la intalnire de catre mine...si referitor la Calendare si la userii care sunt in ele am mers pe principiul sa fim toti...si suntem...dar vad cel putin eu ca exista persoane care chiar nu au nici o treaba...nu dau nume ca nu imi sta in caracter...duminica la intalnire deschid iarasi subiectul daca nu s-a inteles bine.
Cine se implica va avea sustinerea mea neconditionata...numa sa se implice.
Deci ideea e in felul urmator..."cei care n-au nici o treaba" sunt in opinia mea cei care intra zilnic pe forum sau aproape zilnic se uita ce au mai scris altii...poate rad poate nu de ce s-a scris si ies...sau ...intra pe forum...vad ce idei noi s-au mai postat le pun in practica ...si in rest ura si la gara.Deci nu se refera la acei useri care nu au cum sa intre pe forum...ii intelegem ca suntem oameni...
Tocmai de aia a fost facuta sectiunea Cafenea...sa intre sa posteze si cei care poate nu le au cu masinile...nu e o problema...nimeni nu s-a nascut invatat.Pentru a scrie un post pe cafenea sa zicem iti ia maxim 10 secunde si 3 clicuri de mouse.
Mi-am expus punctul de vedere si eu am incheiat discutia.
Originally posted by BRZ
View Post
Originally posted by gl_mmm
View Post
Originally posted by sand'dana
View Post
Tocmai de aia a fost facuta sectiunea Cafenea...sa intre sa posteze si cei care poate nu le au cu masinile...nu e o problema...nimeni nu s-a nascut invatat.Pentru a scrie un post pe cafenea sa zicem iti ia maxim 10 secunde si 3 clicuri de mouse.
Mi-am expus punctul de vedere si eu am incheiat discutia.
Comment