doar sa te uiti pe www.roaf.ro nu i de ajuns. nimic nu se compara cu experienta traita langa avioane , 8 luni in bara aeriana 86 acum flotila 86 aeriana.
Coltul Colectionarului Amator
Collapse
X
-
Originally posted by sand'dana View PostEu personal am o oarecare atractie fata de deltaplanorism, parapanta, mai ales ca am fost in 2 randuri aproape de cei care practica asa ceva (prima data am stat 10 zile, cu cortul !, in tabara lor la Miercurea Ciuc-primul meu drum lung cu prima masina) si chiar fiul meu a incercat echipamentul pentru parapanta si a simtit cum e sa nu ai pamantul sub picioare ...asta se intampla acum 5 ani...vremuri si amintiri frumoase
Din echipa zburatorilor sunt si ceva loganisti, am sa le vorbesc despre club si, daca mai merg la zbor, poate ne-om lipi vreodata unii de altiiLoganist far'de Logan
Comment
-
Pai 49 este ultimul, si il am si eu! Dar il postez cand o sa-i vina vremea.
Zi-i colegului tau sa intre pe forum, aici! Spune-i ca-l invita un pilot de teste de la NASA! Serios Bogdane, spune-i ca vreau sa ne cunoastem! Sau da-i macar un link catre topicul asta. Sigur o sa-l starnesc!
Elena, super experienta ta! Te-ai innaltat? Te-ai desprins de sol? Eu ... niciodata!
BRZ-ule, tie iti pregateste tata un MiG 21 Fishbed!
Pana atunci, preferatul meu ... 3,2 Mach ... bai tata, bai!Attached FilesLast edited by gl_mmm; 12 January 2011, 15:18.
Comment
-
nr. 21-25
Bun venit in clubul aviatorilor super-amatori, Valeriu! Adica eu super-amator, tu esti as de-acuma! Ai si avion personal!
Nr. 21-25 ...
Comment
-
-
Vom incerca sa ajungem in zona Pucioasa, mai la vara. Gaseste-ne pana atunci o zona linistita unde sa putem campa si sa facem o mini-intalnire. Evident ca trebuie inclus in program vizitarea tuturor atractiilor zonei si in special cele cu ... tenta aviatica!
Parasute, ha!?
Comment
-
nr. 26-30
Cand voi ajunge la zi cu prezentarea copertilor numerelor revistei, am sa incep sa va prezint avioane si elicoptere militare si armamentul specific!
Nr. 26-30 ...
Comment
-
Ai toate numerele de la reviste?
Aveti ce vizita cand veniti,v-am lasat siteul meu sa il studiati.www.pucioasa-modelism.ro
Am loc de campare la iarba verde,acolo unde avem noi pista de zbor cu aeromodele radiocomandate,sau la o pensiune.Asta depinde de perioada in care vreti sa veniti si sa nu coincida cu vreo activitate de a mea in care sa nu fiu plecat prin tara la vreun concurs.
Astept comfirmarile voastre,cate persoane veniti si apoi sa caut loc de cazare masa.
Cu stima aviatorul76-Nicolae...
Comment
-
nr. 31-35
Da, am toate numerele aparute pana acum - 50!
Sigur ca vom discuta inainte daca va fi sa venim pe la voi.
Nr. 31-35 ...
Comment
Comment