If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ar fi super daca cei de la deagostini ar da si omuleti sa-i pun pe punte la urma. ar fi de efect un capitan cu o tinuta impunatoare cum isi supravegheaza corabia si matelotii de pe puntea superioara de la pupa.
n-ar fi rau nici un echipaj de pirati, cu un capitan peticit la un ochi, un picior de lemn si un paragal pe umar.
eu am o problema cu asezarea puntilor ... sa zicem cu puntea inferioara ( prima de jos in sus ) am rezolvat-o , se aliniaza conform acelor scobituri , dar la puntea a doua , nu stiu dupa ce sa o aliniez ... si atunci cand se aliniaza imi ridica ultimele doua coaste ...
cum sa fac sa las coastele ridicate sau sa fortez alinierea ?
Ieri, 4 martie 2011, a aparut in cateva oraşe din Romania (Galati, Cluj, Vaslui) revista "Maşini de legendă" - Deagostini . Este vorba de varianta romanească a modelelor aparute in Rusia, Polonia, Ungaria, Cehia şi vine în primul număr cu o machetă Dacia 1300. Următoarele vor fi Aro 240, Lada 1500, GAZ - M21 "Volga" , Trabant 601
Deocamdată este vorba despre un test de piaţă. Dacă acesta va reusi, colectia va aparea in toată ţara, la chioşcurile de ziare.
Primul număr a fost 12 lei sau 12,9 lei .Merită investiţia pentru ca este vorba de 5 sau 6 apariţii în total.Revista împreună cu macheta şi biblioraftul vor aparea odata la 2 săptămâni.
Primul număr a fost 12 lei sau 12,9 lei .Merită investiţia pentru ca este vorba de 5 sau 6 apariţii în total.Revista împreună cu macheta şi biblioraftul vor aparea odata la 2 săptămâni.
Mi-am inceput si eu SI colectia cu masini celebre.
Florine, la barcuta se lucreaza in dusmanie! De-aia nici nu prea mai intru pe net ... am treaba! La vara vreau sa ies in probe cu ea.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment