mi`a dat bogdan 33 vestea cea mare ca mi`a gasit`o el astept sa intru in posesia masinutelor (logan si 1300)
Coltul Colectionarului Amator
Collapse
X
-
Cei de la DeAgostini cam incep sa-si dea cu firma-n cap. Calitatea piselor incepe sa scada. In prima poza se vede cat de stramba este puntea mediana livrata cu nr. 8. E bine sa verificati calitatea piselor la cumpararea revistei.
In a doua poza se vede rezultatul final, care e multumitor.
Cine s-a apucat de cuirasat va avea mai mult de munca decat la galion, dar piesele par de o mai buna calitate.
Sper ca e doar o scapare temporara si izolata a celor de la DeA.Attached FilesComputer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
-
Ieri am mai lucrat putin la punte.
Ma intreb ce machete vor mai lansa cei de la DeAgostini. Oare HMS Victory sau Spitfire?Attached FilesComputer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
-
E si in visele mele dar si in realitate. uite aici:
Bucură-te de videoclipurile preferate È™i de muzica preferată, încarcă conÈ›inut original È™i arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei È™i lumii întregi pe YouTube.
asta e doar unul din filmulete. chestia e ca nu se stie daca si cand va ajunge si in Romania.
puntile le dau cu lac mat incolor.
ca sa inchizi tribordul si sa pui si tunurile ai ceva de munca. ar trebui ca numerele cu filele de bordaj si usitele tunurilor sa le cumperi de doua ori. apoi sa pui tunurile pe pozitii, sa le lipesti, sa acoperi tribordul.
dar astfel nu se va mai vedea cala vasului, marfurile, balastul etc
am mai vazut ceva interesant:
intr-adevar, e din plastic, nu din lemn, si are doar 718 mm, dar e si diferenta mare de pret.Last edited by TopCat; 28 March 2011, 21:24.Computer, did we bring batteries?... Computer?...
Comment
-
Originally posted by valeriuciprian View PostDeci chinezu' din mine a invins
Am luat primul numar din Bismarck...deci la final va iesi ceva impresionant...o nava de 1,25m/0,18m ...am luat-o sa apar galionului "Sf. Ioan Botezatorul".
In revista este si un poster cu marimea naturala a machetei finale...pozele 3-4
Imi urez eu mie spor si rabdare...ca o sa am nevoie.Attached Filessigpic
Comment
-
Am meu are numa' 8...da bune
PS...eu cred ca nu voi lacui piesele...il vopsesc la sfarsit.
Pareri pro/contra?Attached FilesLast edited by valeriuciprian; 5 April 2011, 16:45.sigpic
Comment
Comment