Coltul Colectionarului Amator

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ce prostelă la faza cu camionul , se vede la început cum camionul merge şi nu iese fum deloc, după care claxonează si imediat dă drumul la fum din telecomandă. Maşina aia mare este impinsă de cineva , am urmărit de câteva ori fulmuleţul şi se observă că nu este adevărat.
    Skypee™

Comment

• Originally posted by skypee View Post
      Ce prostelă la faza cu camionul , se vede la început cum camionul merge şi nu iese fum deloc, după care claxonează si imediat dă drumul la fum din telecomandă. Maşina aia mare este impinsă de cineva , am urmărit de câteva ori fulmuleţul şi se observă că nu este adevărat.
      Filmul nu e fake, are servomotor, de aia are atata forta sa traga, cat pentru fum, are cumparata masina de fum gen cele din club doar ca o varianta mai mica, iar pentru sunetu de camion are un sistem cumparat care imita sunetul de camion. Intra si uitate la pozele din timpul constructiei si o sa vezi exact toate jucariile care le are pe el.
      Viata e mult prea scurta, traieste clipa.

Comment

• Criminale si astea !

RC Forklift, Trucks and Construction Machinery on the Construction Site. Here you can find various Trucks and Construction Vehicles in action. Amazing RC Exc...

Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

Are cineva idee cat ajunge asa un "truck" ?

Comment

• Originally posted by ROY View Post
          Criminale si astea !

RC Forklift, Trucks and Construction Machinery on the Construction Site. Here you can find various Trucks and Construction Vehicles in action. Amazing RC Exc...

Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

La scara 1:4 nu cred ca se gasesc de cumparat, decat de facut acasa, dar toate piesele si toata electronica banuiesc ca ar undeva pe la 1000 euro. Sunt intradevar frumoase dar scumpe, cel care l-am postat eu pe site l-a construit in 2 ani, cat l-a ajuns constructia nu a vrut sa spuna.

Comment

• galionul la nr.14

Superbe camioanele, intradevar!
            Da' nici cu galionul n-o sa-mi fi rusine ...
            Attached Files

Comment

• Bismarkul a ajuns la 120 de cm lungime...foarte impunator...ii dau cu "Toata viteza inainte"
              Attached Files
              sigpic

Comment

• doua intrebari daca imi permiteti
                1. va pluti?
                2. veti sparge sticla de sampanie de el cand il veti lansa la apa?
                sigpic

Comment

• 1.Exista doua variante...sa il fac navigabil ( cu mototr si toate cele...dar costa mai mult si trebuie de pe acum sa ma hotarasc pentru ca trebuie urmati alti pasi) sau sa il fac static...in cazul meu voi merge pe static...e prea mare si frumos sa-l pierd pe undeva pe fundul vreunei balti.
                  2.Se va face botezul navei...caut inca nasa
                  sigpic

Comment

• Eu ma ofer sa va filmez la botez. Pret promotional!

Comment

• eu ma ofer cu muzica ptr botez, la fel pret promo

Comment

• Originally posted by bogdan_1984 View Post
                        veti sparge sticla de sampanie de el cand il veti lansa la apa?
                        mai mult probabil vor sparge nava, de sticla de sampanie
                        Loganist far'de Logan

Comment

• Particip si eu la petrecere dar in calitate de consumator

Comment

• Originally posted by ROY View Post
                            Criminale si astea !

Am gasit un camionas, site-u este:

Costa 300$ fara telecomanda si fara modulul cu sunetele de camion care costa cam cat inca un camion si telecomanda care costa inca vreo 150$.

Comment

• Galionul "Sf. Ioan Botezatorul" pe la nr. 15-16 ...
                              Attached Files

Comment

• abia astept sa fie gata . mai ales cand va fi botezata

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google