Si numarul 9 de la mine
Coltul Colectionarului Amator
Collapse
X
-
Si stadiul "crucisatorului" meu la nr.16 ...
Comment
-
Si la mine tot 2 ani dureaza...ma rog un an si 8 luni mai am
Munca de chinez incepe din numarul viitor la mine.
Pentru a va da seama de marimea navei placa pe care sta acum are 1,46m/0,3m .Last edited by valeriuciprian; 28 May 2011, 21:58.sigpic
Comment
-
Pentru pasiune nu conteaza... a mea e 15,9 ron...nici macar 16 ronLast edited by valeriuciprian; 29 May 2011, 08:49.sigpic
Comment
-
Salutare tuturor! M-am hotarat sa imi prezint si eu corabia... stadiul in care se afla dupa nr. 17 al revistei. Din pacate, am observat ca de la un nr. la altul calitatea/finisajul pieselor scade si in momentul asamblarii multe piese nu potrivesc la fix, trebuie ajustate mult, placi pt. punte strambe, coaste strambe... etc. Am reusit sa le "conving" sa stea cat de cat bine, a trebuit sa folosesc super-glue pt o prindere rapida ca altfel nu aveam nici o sansa sa le fac sa stea in pozitia ceruta. Zilele urmatoare urmeaza finisajul, sunt cateva zone in care s-a albit superglue-ul, dar se va rezolva si partea aia. Cateva poze si astept sugestii, poate am gresit eu pe undeva. Este prima oara cand asamblez asa ceva.sigpic
Comment
-
nr. 18
Super arata si lucrarea ta! Bravo! Si daca tu ai urcat poze la nr. 17, eu am sa urc poze cu stadiul la nr. 18.
Parca seamana, nu?
Comment
-
Comment
Comment