Absent la pompa si eu pe 17-18-19 ianuarie !
Protest Impotriva Scumpirii Combustibililor
Collapse
X
-
Protest impotriva acestor preturi va fi organizat sambata la ora 9:30 in parcare la McDonald's, cine vrea sa participe este asteptat in parcare cu bani maruntei pentru a se alege o benzinarie, de la care se va face o alimentarea de cativa BANUTI.
Doritorii sunt asteptati, protestul este asematator cu cel din data de 7 ianuarie care va fi si difuzat tv.
Comment
-
La acest protest vor fi prezenti niste prieteni de ai mei care au participat si pe data de 7 ianuarie 2010 si posibili doritori: http://www.youtube.com/watch?v=H_0BzonlzBw, in jurul orei doritorii sa fie prezenti in parcare la Mc, ulterior a se hotari benzinaria de unde se va face alimenatarea doritorii sa aiba bani cat mai marunti.
Comment
-
Originally posted by laureatu' View PostDar calitatea combustibililor din Republica Moldova cum este?Skypee™
Comment
-
parerea mea
Originally posted by gheorgngv View PostProtest impotriva acestor preturi va fi organizat sambata la ora 9:30 in parcare la McDonald's, cine vrea sa participe este asteptat in parcare cu bani maruntei pentru a se alege o benzinarie, de la care se va face o alimentarea de cativa BANUTI.
Doritorii sunt asteptati, protestul este asematator cu cel din data de 7 ianuarie care va fi si difuzat tv.
Ne e la indemana sa participam la un protest concret si sa incercam sa fim cat mai multi galateni. Stiu, asta inseamna alocare de timp, dar asta ar fi un adevarat protest nu stand acasa in fata calculatoarelor. De fapt ar fi un dublu protest, avand in vedere si ce ne-am propus pt cele 3 zile.Parerea mea.Loganist far'de Logan
Comment
-
Chiar TRIPLU PROTEST daca ne gandim sa alimentam de peste Prut!
Deja se dezviolta si la noi subiectul! Si asta e foarte bine. Putem si trebuie sa protestam! Prea ne-au luat de fraieri ...
Haideti sambata SI NOI sa ... alimentam!
Ma gandesc sa fac o invitatie la protest si colegilor de pe forumul galatean paralel! Daca la bine nu suntem impreuna, macar "la munca" sa incercam sa fim!
Comment
Comment