Protest Impotriva Scumpirii Combustibililor

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Misiune indeplinita

Am ajuns si la ultima zi a protestului, sa speram ca nu e singurul protest si ca vor mai fi mult mai multe pana vom obtine rezultate.
    Cu mana pe inima pot zice ca am realizat ceea ce mi-am propus, de a nu alimenta in cele trei zile de la nici o benzinarie, am si dovezile imediat atasate:d

Incheiat protestul cu nici mai mult, nici mai putin de cat cu inca 3 litri de banzina inca in rezervor, la urmatorul protest voi insista, progresa in a ramane cu cat mai putina benzina in rezervor

Attached Files
    Last edited by gheorgngv; 19 January 2011, 23:35.

Comment

SUNTEM MANDRII DE VOI!!!

Comment

Incepem incet sa fim mai uniti si sa nu ne lasam calcati in picioare
        Asta sper
        sigpic

Comment

Ieri mi s-a aprins becul in drum spre servici, am rezistat eroic si la intoarcere spre casa, chiar daca am ocolit pt a-mi achita niscai facturi, azi dimineata insa am oprit la Rompetrol si surpriza...cine protestau acum ? angajatii de la benzinarie...se faceau ca au treaba si nu bagau in seama nici un client de la pompe....Eiii...sa nu inveti la foc automat sa vorbesti urat ?
          Loganist far'de Logan

Comment

am aflat de la prietenii mei tiristi care-i smecheria, cei de la firme au reducere de combustibil asa si firmele mari au reduceri masive, alimentand cu zeci de mii de litrii, si la vodafone am un prieten care tot asa mi-a zis...reducere masiva pentru companii si mii de plase pentru noi, adica noi rotunjim sumele firmelor
            lipsa text

Comment

Banuiam eu ca asa sta treaba.
              Cert este un lucru: protestul asta cu nealimentatul 3 zile la pompa este departe de a fi unul eficient sau chiar ... aplicabil! Trebuie sa recunoastem asta! Nu poti sa te abtii 3 zile urmand ca in a 4-a zi sa bagi cat vrei. Sau sa-ti faci full dinainte ... Efectul pentru ei este ZERO! Ramanem doar cu atitudinea si reactia fata de fenomen, desi doar astea nu sunt suficiente. Trebuie facut ceva mult mai de efect si mai raspandit. Concentrat si la nivel national! Altfel n-avem sorti de izbanda. Bun, dar ce?

Pana una alta, eu sunt hotarat sa nu mai alimentez cu benzina de la noi. Voi lua de peste granita, de la moldoveni. In felul asta impusc doi iepuri deodata: 1 - testez calitatea benzinei si pentru cei care nu au curajul sa incerce si 2 - protestez impotriva scumpirii benzinei, nealimentand de la pompe romanesti. Nu scapati din vedere pretul: aprox. 3,9lei/litru.
              Sper sa mi se alature cat mai multi in acest proiect. Pana acum suntem:
              1. gl_mmm
              2. skypee
              3. ...
              Cum vom proceda? Simplu! Trec EU dincolo, fac un full cat toate zilele si impartim acasa tot. Si cheltuielile si benzina. Si asta SAPTAMANAL!
              Last edited by gl_mmm; 20 January 2011, 11:41.

Comment

E interesant si protestul cu alimentarea de la o singura firma, macar cate o saptamana. Ce o sa zica cei boicotati?
                Last edited by loosh; 20 January 2011, 11:45. Reason: nimic ... nimic ... nimic ...
                Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
                sigpic

Comment

Nu ca as fi eu Gica-contra, dar mi-e teama ca un asemenea protest ar fi cam la limita legii! Daca nu chiar dincolo! Nu vad cum ai putea sa popularizezi o asemenea idee fara sa te trezesti cu un proces (chiar colectiv) pentru instigare la sabotaj, spre exemplu! Sau ceva de genu' asta! Si nu cred ca ar vrea cineva sa se lupte cu avocatii vreunei corporatii ...
                  Nu radeti, nu ma pricep, nu sunt avocat!
                  Last edited by gl_mmm; 20 January 2011, 11:50.

Comment

Problema 1:.....faza cu alimentatul in abundenta dupa 4 zile este foarte prost inteleasa, si doresc sa si argumentez pe scurt, orice furnizor de petrol, are un flux in livrarea combustibililor la fiecare dintre partenerii din tara, odata ce un termen este bine stabilit la sosirea TIR-urilor la pompe se constata ca defapt inca mai au mult petrol in tancuri, le c-am strica treburile, TIR-ul nu se mai intoarce la timp la furnizor, termenele de livrare incearca sa se amane cu cateva zile pe motiv de lipsa de continuitate a clientului la pompe si multe altele, nu va ganditi ca vezi doamne, daca nu am alimentat 3 zile a 4 umplem 10 rezervoare la aceeasi masina ca stim toti dealtfel ca nu stau lucrurile asa......
                    Problema 2: Mircea te sfatuiesc sa ai mare grija de partea de injectie daca vrei sa alimtentezi ,,din alta parte"

Comment

Pentru gl_mmm :
                      sabotaj = Acţiune având ca scop împiedicarea bunului mers al unei activităţi, în special frânarea desfăsurarii normale a unui proces de producţie.
                      Nu ne poate impiedica nimeni sa alegem de unde punem benzina. Nu blocam nici o benzinarie.
                      Nu vad de ce sa ma dea cineva in judecata pentrul lucrul asta.
                      Ce pe tine te da cineva in judecata ca nu cumperi Salam Sasesc? sau pe vegetarieni ca nu cumpara carne?
                      sigpic

Comment

Eu ma refer aici la actiuni de grup, nu la persoane. Nu amesteca lucrurile, te rog!
                        Si cum popularizezi ideea? Strigi in gura mare "Nu mai alimentati din lantul de benzinarii X!"??? Sau scrii pe forum asta? Ma-ndoiesc ca ai curaj sa inlocuiesti X-ul ala cu numele vreunei benzinarii si apoi sa faci lobby unei asemenea idei, pe forum sau altundeva.

Comment

Uite ca o spun, si fara frica: saptamana asta eu si vre-o 20 de prieteni alimentam numai de la Lukoil, findca au cel mai mic pret de pe piata.
                          Daca ai tu o idee mai buna, spune-o, ca nu ma supar. Oricum, nu cred ca avem loc de polemici aici.

Am zis eu ceva, dar a disparut postul. Si ca de obicei, nimeni nu stie de ce.
                          Last edited by loosh; 20 January 2011, 16:14. Reason: ba dispare ... ba apare... si din ceata ca o boare.. vine ideea!
                          sigpic

Comment

OFF: Pe acest topic am si eu privilegii de moderare si pot sa-ti spun cu certitudine ca nu exista niciun post sters pe-aici. Poate ai scris in alta sectiune. Retine doar ca pe acest topic nu a sters nimeni niciun post. As vedea imediat asta!

ON: Ba da, AICI putem avea polemici despre pretul carburantilor. Cate vrei tu! Si daca nu suntem de acord la o chestie, asta e. Nu-i bai. Benzina tot scumpa ramane ... macar de-am ramane si noi prieteni, in loc sa ne contram intre noi!
                            Respect!

Comment

Respect!

Sunt dispus sa particip la orice protest, viabil, facut in limita legilor. Suntem multi Loganisti, deci hai sa FACEM CEVA. Adunam idei, le incercam, si vedem care da rezultate.
                              Haideti sa facem o lista (tip : actiune - concluzie,rezultat):
                              1. alimentare cu cantitati mici - rezultate slabute;
                              2. blocarea statiilor de carburanti - nu a mers;s-a lasat cu amenzi
                              3. tractarea masinilor in benzinarii (cu mana, cu calul, cu ...)- a fost amuzant ca stire de la ora 5
                              4. plata cu monezi mici - au fost doar proteste izolate, care au macinat nervii casierilor, si nicidecum a mogulilor din spatele afacerilor cu carburanti
                              5. boicotarea alimentarii- nu a mers. Hai sa recunoastem ca toti suntem dependenti de masina. 3 zile nu a insemnat nimic.
                              6. alimentarea cu cantitati mici si apoi plata cu cardul - comisioanele platite de benzinarii la banca ar fi mai mari decat suma platita pentru carburant. Chiar daca s-ar face o alimentare fantoma urmata de o alimentare cu o cantitate normala de carburant, s-ar aduna o suma destul de mare pe care firma PECO ar trebui sa o platesca drept comision PLATI POS
                              7. alegerea alimentarii de la o singura statie PECO pe o perioada de timp, aleasa pe un anumit criteriu (cel mai ieftin carburant), pe o perioada de timp (cel putin 10 zile)- perturbari in graficele de alimentare ale statiilor cu carburant de la furnizor; lipsa lichiditatilor in banca duce la activarea unor conturi de credit pentru plata furnizorilor;
                              8. .......
                              9. .......
                              Idei? Comentarii?
                              Last edited by loosh; 21 January 2011, 10:28. Reason: nu va lasati calcati in picioare!!
                              sigpic

Comment

Uraaaa! S-a ieftinit carburantul cu 4 bani/l !
                                Ia uite aici!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google