Vai da ce ieftineală , cred ca ma duc să fac plinul.
Protest Impotriva Scumpirii Combustibililor
Collapse
X
-
colegi, eu inca sunt alaturi de voi, pe mine 4 bani nu ma multumesc ci cu 2 lei in jos ma multumesc, asa ca continuam protestul eu strang deja monedele cele mai miciAttached Fileslipsa text
Comment
-
Azi am avut o surpriza la statia peco...la motorinarie...unul motorina era mai ieftina...asta o stiam...si doi amabilitatea si respectul angajatilor m-a dat pe spate...de cum am ajuns la pompa o domnisoara a iesit si mi-a alimentat...in interior erau vreo 3 angajati care asejau marfa pe rafturi... toti mi-au dat buna ziua...Lucru care nu s-a intamplat pana acum...e o schimbare in bine zic eu....si nu...nu am fost la Petrom/OMV.Last edited by valeriuciprian; 26 January 2011, 20:40.sigpic
Comment
-
Protest dupa protest
ar trebui sa facem pe plan National, si eu sunt alaturi colegi de voi, incercam si la Bucuresti o miscare tot cu kilogramul de fier in buzunarlipsa text
Comment
-
-
cu banutii aia macinati nervii casierilor, iar pe patroni nici ca ii atinge protestul vostru.
asta protest!Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
sigpic
Comment
Comment