Salutare! se poate vorbi aici si de sonorizari auto?am un subwoofer marisor si am nevoie de ajutor pentru a gasi o amplificare potrivita .astept sugestii ,opinii ,pareri si critici.Pespect pentru toti.
Despre Sunete
Collapse
X
-
jbl tata eu am avut,jbl 1204 bp si acu mi-am luat jbl 1204 bp-d
-
nu se vede tata cablurile sunt groase nu de la magazin 45 ron tot setu,statie 6 mil am dat acum 2 ani.tunu de bass 11 mil ,boxe spate JVC ovale,boxe fata SONY ,,cd-player sony 3 mil 500.Last edited by crististreulea; 10 January 2011, 20:56.
Comment
-
cum sa nu se ia lumea de tine daca raspunzi cu atata aroganta? totusi nu vorbi despre ce nu stii, ca are omu asta pe masina mai mult decat poti tu sa visezi vreodata si marea lui trasatura e ca nu se lauda...
si daca tu vrei sa zici ca la 3 jumate ala e player bun, atunci chiar ca nu stii ce e aia calitate
zic sa se revina la ce vrea omu, sa nu mai fii offtopicsigpic
Comment
-
De vreo cateva zile nu mai aud decat greierasii auxiliari si omniprezenti ai sandalutei mele, ca domnul radio CD ( Kenwood, cu fata detasabila) nu mai vrea sa scoata sunete decat cand ii trasneste lui si atunci pt foarte putin timp pt. ca orice hop/ zdruncinatura il reduce la tacere. Cine ar putea sa-mi dea un sfat / indrumare/ mana de ajutor ?Loganist far'de Logan
Comment
Comment