If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Lista de participare a membrilor LC Galati la Intalnirea Regionala Kronstadt din 04-06.03.2011:
1. valeriuciprian - de vineri
2. DeWiL - de sambata
3. me_smn - de vineri
4. finest_sin - de vineri
5. gl_mmm - de vineri
6. gheorgngv - de sambata
Cei care merg de vineri, plecam cu totii la prima ora?
Ne propunem cate ceva pentru iesirea asta sau improvizam acolo?
Iulia, am si OK-ul sotiei pentru "cuplarea" la o singura masina. Trebuie sa discutam detaliile. Ne gasim pe mess? (ID-ul meu este gl_mmm)
Valeriu, bannerul este gata? Daca da , sa ne spui cat a costat tot ca sa platim.
George, vii si tu cu masina ta?
Valeriu, daca Iulia a fost adoptata in masina lui Mircea, voi ma adoptati in masina voastra??
Eu vineri pot pleca la orice ora. Plecand de dimineata poate vom reusi sa "cascam ochii" si pe vreo undeva.
Valeriu, la pretul banerului sa nu incluzi si portia de cartofi pe care Gabi a taiat o.
Niciodata sa nu speri, dar fara speranta si dorinta nu exista viata!
Sau, daca nu va atrage Muzeul Cinegetic, putem facem o vizita la Castelul Peles, in Sinaia. Ma gandesc ca ar fi pacat sa nu bifam cateva obiective in zona daca tot batem atata drum.
Alte propuneri?
Sau putem vizita Castelul Bran.
Colegii nostrii calaraseni pleaca si ei vineri la 8...poate ne vorbim si ne alipim pe la Ploiesti.
Mult a fost putin mai e
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment