LoganClub Galati La Nationala Nr. 6 De La Bucuresti 22-24.07.2011

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• LoganClub Galati La Nationala Nr. 6 De La Bucuresti 22-24.07.2011

Mama tuturor intalnirilor Regionale/Nationale va avea loc in perioada 22-24.07.2011 Aici puteti citi mai multe. Este liniste pe-acolo deocamdata ... se lucreaza la detalii!

Ma gandesc ca pentru Nationala asta sa-mi iau si cateva zile de concediu si sa plusez. Adica:
    - 3-4 zile la mare, inainte
    - 3 zile Nationala
    - 3-4 zile la munte, dupa
    Sau ceva in genu' asta! Oricum, mai este mult pana la vara!

Mda...la Bucale va fii mama intalnirilor...va fii ceva gigantic...
    sigpic

Comment

In cadru festiv, la Regionala Kronstadt, am primit invitatia de participare la INTALNIREA NATIONALA A LOGANISTILOR ce va avea loc la Bucuresti. Fara sa trebuiasca sa va mai consult, am raspuns: VOM FI ACOLOOO!

La aceasta Nationala imi doresc sa participe toti loganistii galateni! Adica TOTI!!!

Comment

Eu nu voi mai bea rece ...pana in iulie evident
        sigpic

Comment

super inseamna ca imi voi face botezu la bucuresti cu ocazia asta)

sper sa pot merge

Comment

si eu vreau sa ajung la bucuresti..prea multa distractie pierduta asa ca trebuie recuperata

Comment

O... da, la Bucuresti va fi si mai si. Se stie!

Comment

Au inceput pregatirile Nationalei de la Bucuresti!

Notati-va in agenda evenimentul ... asa ceva nu se rateaza pentru nimic in lume!

Comment

Mda...iar va fii nebunie...stati sa vedeti programul.
                  sigpic

Comment

Q: Este cineva interesat de o iesire de mai lunga durata in perioada Nationalei? Adica, de-un sejur mai lung care sa se termine cu Nationala? Sau sa inceapa cu ea. Eu as vrea sa petrec 3-4 zile la munte sau la mare in saptamana aia si la intoarcerea acasa, asa in sila, sa "bifez" si la Nationala!

Comment

De ce nu!?

Nationala nr.6 la Bucuresti NU se mai tine! Nu cunosc motivele, nici nu conteaza! Pacat insa ca vom rata ocazia de a ne revedea colegii din tara. Dar, cum in orice lucru negativ exista si o oportunitate, atunci trebuie sa vedem jumatatea de jos a paharului pe jumatate plin.
                      OK! In contextul asta, si tinand cont ca Galatiul a facut o singura intalnire LC (si aia Regionala, in 14.iun.2009) intreb si eu: what if ... Galati ... Nationala LC ... Dunare ... etc. ... Macar ca exercitiu de imaginatie!

PS Stiu ca ati inteles la ce ma refer! Discutam la intalnirea de astazi.

Comment

baga mare, eu sunt primul care vine daca faceti
                        Intalniri LC.Sibiu sambata ora de vara 17 / ora de iarna 16 in Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO).

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google