Difuzoare Pentru Portierele Din Fata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Difuzoare Pentru Portierele Din Fata

....de 16,5 ori de 17cm...?(cu inele mdf desigur.)

Te interesează măsura ?...sau ce că nu am inteles.
    Skypee™

Comment

Mai mare mai bun dar 0,5cm ......nu cred ca e mare diferenta.Mai bine intrebi de calitate pioneer(17cm)sau blaupunkt(16,5cm).Eu as alege pioneer si nu din cauza diametrului.

Eu am acum

Si urmatoarele(astea de acum le schimb locul)

Last edited by padurarud; 21 February 2011, 23:27. Reason: Automerged Doublepost
      sigpicPasionat de MCV si natura

Comment

Originally posted by skypee View Post
        Te interesează măsura ?...sau ce că nu am inteles.
        da...vroiam sa stiu sigur masura...daca e mai indicat sa pun 16,5 sau de 17...

Originally posted by padurarud View Post
        Mai mare mai bun dar 0,5cm ......nu cred ca e mare diferenta.Mai bine intrebi de calitate pioneer(17cm)sau blaupunkt(16,5cm).Eu as alege pioneer si nu din cauza diametrului.

Eu am acum

Si urmatoarele(astea de acum le schimb locul)

http://www.sono.ro/boxe-auto-142/box...neer-3934.html

stiu de pioneer ca se aud foarte bine...am avut o pereche pe spate si m.au multumit,scot foarte "curat"..acum am o pereche sony si as vrea sa merg pe aceeasi linie si pe fata (tinand cont ca si mp3-ul e sony) cu aceeasi dim de 17 insa nu eram sigur de acei 0,5 cm.daca "incurcau"cu ceva ma gandeam la nervura de pe fata de usa unde ar veni plasa de la difuzor..
        Last edited by hiddenkmleon; 22 February 2011, 11:09. Reason: Automerged Doublepost

Comment

nu incurca eu am de 17cm si vine bine si masca difuzorului pe fatza de usa mai raman cativa mm pana la nervura aia, poti pune linistit si de 17cm.

Comment

Originally posted by Ramycel View Post
            nu incurca eu am de 17cm si vine bine si masca difuzorului pe fatza de usa mai raman cativa mm pana la nervura aia, poti pune linistit si de 17cm.
            asta vroiam sa stiu...multumesc

acum ca am aflat masura exacta postati si alte marci de difuzoare care le.ati montat si se aud "curat" ...multmesc
            Last edited by hiddenkmleon; 22 February 2011, 12:43. Reason: Automerged Doublepost

Comment

curat se vor auzi toate...sunetul curat vine din player. daca playerul nu are distorsiuni mari....mai ales la volum mare....atunci si sunetul e bun

Comment

Originally posted by mike26ro View Post
                curat se vor auzi toate...sunetul curat vine din player. daca playerul nu are distorsiuni mari....mai ales la volum mare....atunci si sunetul e bun
                intr.adevar trebuie alese "cu grija " amandoua echipamentele...

Comment

Cel mai bine este sa faceti linie.Cu toate ca nu am fost incintat de produsele sony,cind am pus impreuna toata linia am ramas surprins de cum se auzea.Eu acum vreau sa fac pe pioneer deoarece au un raport bun de pret calitate.

Am avut linii blaupunkt si sony dar am ramas doar cu cd blaupunkt pina am bani sa iau ce vreau.Imi doresc un pioneer cu bluetoth.
                  sigpicPasionat de MCV si natura

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google