If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
A fost cineva azi pe la benzinarie?
Fratilor ce e cu preturile astea cel putin la ce anunta astia la TV la un pret de 5,80 lei eu nu mai circul cu masina. Unde vom ajunge in ritmul asta, cred ca la o noua revolutie...
Poate o sa mergi mai putin.De cind eram mic si doar visam la masina aud vorba asta ,,ca nu mai merg cu masina daca mai scumpesc astia,,
Eu sunt convins ca tot o sa mergem si mai sunt sigur ca o sa se scumpeasca in continuare.Ideea e sa protestam din ce in ce mai mult si sa facem drumuri doar importante.
Eu am redus de mult drumurile cu masina ca nu se mai poate,o sa ajunga benzina ca si parfumul de scumpa,sa il i-a naiba pe basescu si ai lui ca inainte de el era mult mai bine!
Au fost benefice protestele noastre D.......i-am atins, la mizeria de sub unghii pe magnatii petrolieri, multumiri guvernului nostru de c#$@%, pana nu scoatem mitralierele pe strada nu iesim nicaieri.....
Salut.
am inteles ca va ajunge pretul la 6,5lei...............e criminal pretul asta...........oare unde vor sa ajunga cu el?
jos piticu!jos pratul!
numai bine. "daca va mai fi,vreodata!"
Eu am redus de mult drumurile cu masina ca nu se mai poate,o sa ajunga benzina ca si parfumul de scumpa,sa il i-a naiba pe basescu si ai lui ca inainte de el era mult mai bine!
ai dreptate, ca el a provatizat petromul! incep sa cred ca scrieti pentru posturi!
Bucuresti luati atitudine voi primii .De la voi trebuie sa inceapa o noua revolutie.Uitati ca in Grecia se poate,cum le face statul ceva cum mii de oameni sunt in strada.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment