Rompetrol...Billa din 19 si Domneasca...sunt statii relativ noi.
Noul Pret La Carburant...
Collapse
X
-
Originally posted by valeriuciprian View PostStatia de pe Saturn e una dintre cele mai vechi statii din oras...asa cred...cine stie de cand nu au mai fost curatate rezervoarele...si eu spun sa o evitati...mai mult Elena avea ceva probleme cu masina...si a schimbat petrom-ul cu alta statia si am inteles ca s-a rezolvat acea problema.
Am pus doar de la MOL si in ultimul timp de la Rompetrolul din 19 (langa Billa).Loganist far'de Logan
Comment
-
Litrul de benzină ar putea ajunge 10 lei - un articol din Viaţa Liberă de astăzi în care se vorbeşte despre o "nouă" posibilă scumpire a benzinei .Last edited by skypee; 26 March 2011, 02:02.Skypeeâ„¢
Comment
-
Salut! Acus putin timp am ajuns si noi (Eu si George) acasa, dupa o plimbare pana la vecini. Am fost pentru prima data si a fost ok. Referitor la pretul motorinei.....3,65 lei, iar un plin m-a ajuns cu cca 70-80 lei mai putin. Acum sa vedem ce miscari are....Niciodata sa nu speri, dar fara speranta si dorinta nu exista viata!
Comment
-
Originally posted by shokaliptiku View Postor sa va urmeze foarte multi ...
a-ti alimentat de la MOL ?!
am cativa amici care au facut miscarea asta ... motorina este buna !
Motorina care a fost luata aseara este de la benzinaria Tirex Petrol
Comment
-
deci urmatoarea investitie e un GPL.ar fi trebuit sa il pun de acum 1 an dar eram indecis dar acum sunt hotarat sa fac aceasta investitie...la cum scumpesc astia benzina cred ca o sa fie rentabil.
Comment
-
Tot problema recuperarii investitiei pe instalatia GPL apare si la mine . La 2200 ron am gasit dar la consumul meu mediu si la rulajul meu as recupera banii pe instalatie in ~2 ani . Nu mi se pare bine , pretul gpl-ului poate varia mult in timpul asta fata de benzina , pana in punctul in care n-ar mai fi economie pe gpl .
Comment
Comment