Originally posted by gheorgngv
View Post
Noul Pret La Carburant...
Collapse
X
-
-
Originally posted by gheorgngv View PostAlinVRS am alimentat de dincolo azi de la rompetrol si conform calculelor mi-a iesit un pret al benzinei de 4, 36 ron eu sunt multumit
-alimentat full la pompa de pe str. Saturn cu pretul de la prima poza de jos
-dupa o saptamana alimentat de la aceeasi pompa de pe str. Saturn
Priviti sa vedeti diferente de pret si ce pret are benzina la a doua poza fara sa se anunte ceva oficial.
PS. Apropo asa am descoperit ca bolidul meu intr-o suta de km oras imi comsuma 12l/100km
Comment
-
Si o sa ne calce in cap in continuare atata timp cat statul nu are control asupra pietei benzinei. Nu mai avem nicio firma de stat care sa faca concurenta. Si daca am fi avut ar fi falimentat-o smecherii s-au ar vinde-o pe bani. Trist! Foarte trist!!!
Comment
-
Cum ma 7 lei litrul? Astia nu sunt sanatosi la cap.
Sa faca nene ca in Anglia, o institutie de stat care sa controleze, sau sa puna o lege: cine are pretul benzinei mai mare de 5 lei, amenda. Si astfel au control total. Dar credeti ca pe ei ii afecteaza ca e 7 lei litrul? De parca dau din buzunarul lor.sigpic
Comment
-
Chiar zilele astea am vazut pe la tv ca se laudau alesii nostri cu uniformizarea preturilor la carburanti cu UE. Problema e ca la noi e mai scump decat afara litrul de benzina, iar de venituri si cam cat isi permite un roman sa faca plinul pe luna fata de afara iar e diferenta de ne doare. Pe scurt, fac altii bani pe spinarea noastra.
Comment
-
Oricum pretul benzinei este in sus. Va fi 7, apoi 6,5 lei, poate iar 6. Mai tarziu va sari de 7 va ajunge la 8, 9, 10 lei /l, pana cand resursele se epuizeaza. Nu avem ce face. Ne descurcam fiecare cum putem. Masina, autobuz, maxi taxi etc.
Un reportaj la Protv spunea ca 18% dintre romani au renuntat la masini cand pretul benzinei a sarit de 6 lei. Cand va sari de 7 lei cca 42% dintre romani isi vor lasa masinile acasa. Oare asa va fi? Se va injumatati traficul? . Ce se va intampla la 8 lei/l????Last edited by Archangel80; 20 February 2013, 11:16.
Comment
Comment