Ciuning Golan

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eleronul e cel mai tare zici ca prinde bulgarii

Comment

• si de la mine cateva...)) de pe net...
      Attached Files
      MY CLA

Comment

• ce ziceti? isi poate lua zboru? eleronu e baza, apoi ca are jante de tabla si capace e partea a 2-a
        Attached Files
        Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

• eleronul ala chiar nu isi are rostul, dar treaba cu jante de tabla si capace...nu vad ce e atat de comic
          Traim intr'o tara in care pizza ajunge mai repede decat politia!

Comment

• tipsu ala de ''aur'' e tare) ce rugina are) nah e scump unu de inox :|
            MY CLA

Comment

• Originally posted by B-47-KisSMe View Post
              dar treaba cu jante de tabla si capace...nu vad ce e atat de comic
              e comic ca are eleron praguri si prelungiri de bara, si are jante de tabla, asta e comic !

Comment

• o alta chinuita
                Attached Files
                Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

Comment

• asta e Haudi )

Comment

• Best exterior nici nu am vazut din prima sigla de adio
                    MY CLA

Comment

• kubala7 ..fiecare om isi face masina dupa posibilitati si dupa placeri..nu ar trebui sa comenteze nimeni.Gusturile nu se discuta.asa oricine se poate lua de tine ca ai masina stoc ca alte mii sau milioane din Romania.Stiu ca este facut subiectul pentru a "carcoti" pe anumite masini dar nu toate masinile (ma refer la Dacia) ies precum a lui jocker sau vyp.Asa ca stima si numai bine..sa te vad si pe tine pe forum cu un subiect care are atasat tuning-ul masinii tale.Nu este o jicnire la ceea ce ai postat ci doar o constatare.
                      http://www.loganclub.ro/forum/logan_...-t52046p4.html

Comment

• "jignire" nu JICNIRE, "tunningul" nu TUNING-UL. daca incepi o propozitie cu litera mare procedeaza asa cu toate

se pare ca poti candida si tu la ciuningul limbii romane. stima !
                        Last edited by RAZVAN-005; 4 August 2012, 16:23.

Comment

• @bgd_puya ... Daca te uitai putin mai atent am thread facut la my ride, dar nu il pot numi thread de "tuNNing" , pentru ca decat sa dau banii pe plastice, praguri si eleroane pe care iti poti usca hainele, si sa am jante de tabla, am preferat sa investesc in confortul din interior si in alte investitii practice... Threadul acesta pt asta e facut, sa "judecam" pe altii care in umila noastra opinie, si-au batut joc de masina ... Numai bine.

Comment

• TÚNING, s.n. Acţiune sau preocupare de a îmbunătăţi, regla sau particulariza caracteristicile funcţionale sau estetice ale unui sistem tehnic existent; cu largă utilizare în sintagma tuning auto. – Din engl. tuning (acord fin). ATENTIE, DEFINITIE NEOFICIALA! - Incorect: tunning.

razvan-005 ..si este un singur cuvant gresit... asa ca mai intereseazate...si referitor la limba romana..am gresit si o recunosc..dar se vede ca nu stii ce e bunul simt sa iti vezi de treaba.eu nu am zis in nume de rau nimic lui kubala ;)

kubala7 imi cer scuze dar nu am vazut threadul tau..si este exact ce spuneam..fiecare isi modifica masina cum isi doreste..spor la treaba si fara evenimente si sa te bucuri de ea eu unu sunt sincer mandru de logan..e o masina buna in bani putini dar acum depinde de fiecare ce masina prefera si finantele de care dispune pentru a o ingriji
                            Last edited by bgd_puya; 6 August 2012, 10:25. Reason: Automerged Doublepost
                            http://www.loganclub.ro/forum/logan_...-t52046p4.html

Comment

• ok ! ai gresit un cuvant de fapt doua : "intereseazate" sau "intereseaza-te" ?

continui sa te ocupi de ciuningul limbii romane ))))))))))))))))
                              si asta nu tine de bunul simt. tine de clasele elementare de gramatica

stima !

Comment

• mai lasati si voi cearta asta pls ca e un topic unde putem sa radem de asa numitu tuning gandit bine in grajduri...traiasca banda adeziva )
                                Attached Files
                                Traim intr'o tara in care pizza ajunge mai repede decat politia!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google