Mister KATorice masina se poate desface cap coada si poate arata dupa acest proces chiar mai rau decat masina din imagine
din punctul meu de vedere timpul consumat nu poate da verdictul unei lucrari
decat in momentul in care exagerezi ,si faci o masina complet in 2ore, e clara calitatea executiei ....
spre exemplu, fordul in mai putin de 4 ore era desfacut complet, mai putin 4 fete de usa, iar insonorizarea, gradul care reiese din poza, a fost facuta in 7 zile daca nu-mi amintesc gresit
ca sa-ti raspund, pot spune ca timpul necesar unei astfel de lucrari tine direct de gradul de insonorizare, de numarul materialelor folosite precum si de procentul suprafetei care trebuie acoperit
despre preturi vorbim pe privat
sambata am un logan de insonorizat 2 usi si o polita
ne putem intalni si vorbi mai pe larg
din punctul meu de vedere timpul consumat nu poate da verdictul unei lucrari
decat in momentul in care exagerezi ,si faci o masina complet in 2ore, e clara calitatea executiei ....
spre exemplu, fordul in mai putin de 4 ore era desfacut complet, mai putin 4 fete de usa, iar insonorizarea, gradul care reiese din poza, a fost facuta in 7 zile daca nu-mi amintesc gresit
ca sa-ti raspund, pot spune ca timpul necesar unei astfel de lucrari tine direct de gradul de insonorizare, de numarul materialelor folosite precum si de procentul suprafetei care trebuie acoperit
despre preturi vorbim pe privat
sambata am un logan de insonorizat 2 usi si o polita
ne putem intalni si vorbi mai pe larg
Comment