If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
deschid acest topic in speranta ca in special doamnele din acest club ne vor da idei si retete pt diverse mincaruri chiar si pt slabit.
Barbatii nu sunt dati deoparte mai ales ca unii din cei mai destoinici bucatari sunt barbati.
astept retetele dvs
Laudabila si stimulenta deschiderea acestui topic.
Or fi pe alte orase alte topicuri cu bunataturi, dar nu era nici unul galatean
Completez cu propunerea ca retetele sa fie insotite de imagini.
Daca asteptati cumva retete de slabit ...mai aveti de asteptat, dar nu de la mine, io sunt o gurmanda . Tocmai ce am scos de la cuptor ce vedeti in poze. Am folosit foietaj Bella , am uns foaia cu ketchup apoi am deschis frigiderul si am scos ce era pe acolo ( deci fiecare foloseste cam ce are) ...sunca de Praga, cascaval, ceapa verde, ardei gras. Am acoperit foaia cu ce v-am enumerat mai sus, am rulat foaia si apoi am taiat felii si le-am asezat pe hartie de copt intr-o tava si la cuptor. Aproape de a fi gata, am batut un ou cu sare si ceva condimente si am uns fiecare felie si le-am mai lasat un pic la cuptor.
Nu ma intrebati de calorii si alte de-astea, stiu doar ca's bune Mneam !
Va prezint scrumbia marinata facuta chiar de mine, reteta este de pe internet si a iesit excelent. Atentie! Provoaca o sete extraordinara
P.S. Data afisata pe poze nu este corecta, aparatul este defect si se reseteaza de capul lui.
@sand'dana chestiile alea arata misto!
Ideea era sa postam pozele finale sau cele de pe parcursul pregatirii retetei, dar sa si relatam cum si cu ce se face. Pe net gasim retete, nu zic nu, dar cele experimentate de noi, hai sa le si detaliem aici. Oki ?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment