Ruta galati-ramnicu sarat

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ruta galati-ramnicu sarat

salutare tuturor,vreau sa ajung la BRASOV pe la INTORSURA BUZAULUI,poate sa-mi spuna cineva care este cel mai bun(scurt) traseu pana la RAMNICU SARAT.....GALATI-FOCSANI-R.S sauGALATI-BRAILA-R.S.................MERSI........

Pe la Intorsura Buzaului nu m-as duce...mai repede pe la Onesti...drum liber si bun.
    sigpic

Comment

m-am plictisit de OITUZ,mai vreau o schimbare....

Comment

Mergi atunci pe DN1...daca deplasarea ta nu e in week-end mergi lejer si pe acolo
        sigpic

Comment

De ce nu te-ai duce pe la Intorsura? E absolut superb!

Galati - Buzau - Brasov.

Pe Buzau Brasov anul acesta am fost de 3 ori, inclusiv iarna.
          9! 9! 9!
          sigpic

Comment

Originally posted by Eu4yas View Post
            De ce nu te-ai duce pe la Intorsura? E absolut superb!

Galati - Buzau - Brasov.

Pe Buzau Brasov anul acesta am fost de 3 ori, inclusiv iarna.
            ai ideie cam cati km sunt? trebuie sa ajung tocmai in partea cealalta de tara si voiam sa mai scurtez un pic (ca timp ma refer)

Comment

Fie ca te duci Gl - Rm - Bz - Bv, fie Gl - Bz -Bv, distanta este cam aceeasi (mai mare cu vreo 10 km prima varianta, dar ca timp e tot acolo cuprinzand 30 km de E85). Oricare dintre variante (pana la Bz): cca 1h30 (vreo 130km).
              Br - Rm e naspa pe raza judetului Br (40 km), tipla in jud. Bz (tot vreo 40 km), naspa la intrarea in Rm. S., dar circulabil.
              Bz - Bv (DN10)... recomand oricui ii place sa conduca si nu-i pasa de consum ori strict pt. spectaculozitate. Vreo 160 de km de sosea bine si f. bine asfaltata. In primii 70 km, functie de ora de abordare, aglomerat de localnici care nu se grabesc, TIR-uri sau admiratori ai naturii. Linii continui la greu asezonate cu echipaje de politie. Serpentine. Urcusuri. Coborasuri. Barajul Siriu. Pustiu. Aglomerat. Prapastii. Paduri dese. Caderi de pietre. Etc, etc...
              Orice ai alege, drum bun!
              LE: Gl - Rm 110 km; Gl - F. - Rm: 135 km (dar F. - Rm este parte a E85, ce-i drept cu multe radare in Vn).
              Last edited by Io_mi_s; 22 June 2011, 20:44.

Comment

Sustin postul de mai sus.

Buzau - Brasov este absolut fenomenal, daca nu te grabesti ti-l recomand cu cea mai mare placere.

Daca alegi Buzau - Brasov vei avea 10 km in plus fata de varianta cu Rm. Sarat. Eu nu stiu drumul de la Galati si Rm Sarat apoi mai departe spre Brasov dar iti pot spune ca cel dintre Buzau si Brasov este bine asfaltat cu toate cele ce a spus colegul de mai sus.

Urcusuri, coborasuri, linie continua, serpentine, viaducte, peste tot numai verde, Siriu, Sita Siriului, cred ca o sa-ti placa.

Bafta multa!
                9! 9! 9!
                sigpic

Comment

stie cineva daca s-au terminat lucrarile pa brasov - focsani pe la lepsa, putna ...?

Comment

Mai sunt 5 km neasfaltati de la Ojdula spre Lepsa...adica drum de tara...in rest(dupa Lepsa) asfalt proaspat turnat cu mici denivelari la podurile proaspat construite.
                    sigpic

Comment

Originally posted by Io_mi_s View Post
                      Fie ca te duci Gl - Rm - Bz - Bv, fie Gl - Bz -Bv, distanta este cam aceeasi (mai mare cu vreo 10 km prima varianta, dar ca timp e tot acolo cuprinzand 30 km de E85). Oricare dintre variante (pana la Bz): cca 1h30 (vreo 130km).
                      Br - Rm e naspa pe raza judetului Br (40 km), tipla in jud. Bz (tot vreo 40 km), naspa la intrarea in Rm. S., dar circulabil.
                      Bz - Bv (DN10)... recomand oricui ii place sa conduca si nu-i pasa de consum ori strict pt. spectaculozitate. Vreo 160 de km de sosea bine si f. bine asfaltata. In primii 70 km, functie de ora de abordare, aglomerat de localnici care nu se grabesc, TIR-uri sau admiratori ai naturii. Linii continui la greu asezonate cu echipaje de politie. Serpentine. Urcusuri. Coborasuri. Barajul Siriu. Pustiu. Aglomerat. Prapastii. Paduri dese. Caderi de pietre. Etc, etc...
                      Orice ai alege, drum bun!
                      LE: Gl - Rm 110 km; Gl - F. - Rm: 135 km (dar F. - Rm este parte a E85, ce-i drept cu multe radare in Vn).
                      multumesc foarte mult pentru informatii,am sa va povestesc cand ma intorcvreau sa ajung la Arieseni

Originally posted by valeriuciprian View Post
                      Mai sunt 5 km neasfaltati de la Ojdula spre Lepsa...adica drum de tara...in rest(dupa Lepsa) asfalt proaspat turnat cu mici denivelari la podurile proaspat construite.
                      multumesc
                      Last edited by gygygal; 23 June 2011, 12:49. Reason: Automerged Doublepost

Comment

cel mai scurt galati,focsani,tulnici ujdula,tg secuesc final brasov

Comment

am facut si eu drumul asta de curand pe la Ojdula...si nu stiam de aia 5 km neasfaltati.de mai multe ori am vrut sa fac cale intoarsa.pana la urma am ajuns la asfalt si m-am bucurat de un drum foarte frumos si scurt.

Comment

verifica starea drumurilor pe site.pe la Buzau curg pietre pe drum daca ploua si era drumul rupt acum o luna.

Comment

Working...
                            X
                            Anulare DPF
                            Politica de Securitate Google