A Doua Intalnire A Loganistilor In Zona Moldovei.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• La intalnire voi ajunge si eu, puteti sa ma treceti pe lista. Dar nu stiu sigur inca daca o sa stau 1 sau 2 nopti...
    Dar e sigur ca voi ajunge la intalnire (impreuna cu sotia).
    GL-22-TOF

Comment

• Cristi, propun sa facem o lista, vorba ta, cu cei care vor participa la intalnirea efectiva loganclub Moldova de duminica 12 octombrie. Din start, cei ce s-au trecut pe lista, participa la aceasta. Pentru cei din zona sau pentru cei care nu se vor caza, ma gandesc. Si ca o chestie personala, ambitie chiar, mi-as dori sa ne ridicam peste nationala de la Sovata.

Comment

• Se pare ca apele s-au mai limpezit si sunt sanse sa ajungem si noi....Deci inapoi pe lista.

1 - lupulucian - 2 camere duble - 2 nopti
        2 - gl_mmm - 2 camere duble - 2 nopti
        3 - Euromarket -1 camera dubla
        4 - cory - 2 camere duble - 2 nopti
        5 - NSA - o camera dubla - 2 nopti
        6 - Vlad(IS 09 AMI) - o camera dubla - o noapte ( sambata )
        7 - Vali007 - o camera dubla - o noapte (sambata)
        8-danielliviu-o camera (1 sau 2 nopti)
        9-valeriuciprian-2 camere duble(sau 1 apartament)-2 nopti
        sigpic

Comment

• Valeriu, trece si la mine tot camera dubla Ca nu ma lasa sa vin singur
          L-ati anuntat si pe EMY de intalnire? Poate vine si el. Din Braila cineva?
          GL-22-TOF

Comment

• Bine-ai revenit, Valeriu!

Comment

• Up cu lista participantilor

1 - lupulucian - 2 camere duble - 2 nopti
              2 - gl_mmm - 2 camere duble - 2 nopti
              3 - Euromarket -1 camera dubla
              4 - cory - 2 camere duble - 2 nopti
              5 - NSA - o camera dubla - 2 nopti
              6 - Vlad(IS 09 AMI) - o camera dubla - o noapte ( sambata )
              7 - Vali007 - o camera dubla - o noapte (sambata)
              8 - danielliviu - o camera (2 nopti)
              9 - valeriuciprian -2 camere duble(sau 1 apartament)-2 nopti

Banii pentru galateni, ii strang duminica la intalnire. 100 roni de camera ( pentru doua nopti ) asta ca avans. Restul acolo. Si atentie suntem deja 13 CAMERE. Cat are si vila.

Comment

• Eu la cine trimit banii?

Comment

• Eu am sa-i strang pentru numerele 1, 2, 4, 8 si 9 din lista. Restul, la Cristi din Piatra Neamt

Comment

• OK, Cristi da te rog un pm, sau pune aici detaliile contului in care trebuioe sa depunem banii.

Comment

• COnt?..Sincer ..Eu am numai cardur de plati facturi..Deci, gasiti voi o modalitate de a trimite banii.....Posta???
                      Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• Oricum..Ultima strigare va fi pana pe data 18 septembrie, ca pe 20 sa ma duk sa achit pensiunea.
                        PT data de 12 octombrie, cati membri isi anunta prezenta??.....V-am rugat pe toti sa imi spune-ti.
                        Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• Eu reconfirm prezenta. Ramane sa vad cum iti trimit banii. Poate ajung la o intalnire la voi ....

Comment

• Am gasit ceva detalii suplimentare aici: http://www.pensiuneagapia.ro/
                            Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

• Foarte frumoasa zona, Cory. Superba chiar.
                              Ma intreb: oare n-ar fi bine sa facem si un program cat de cat comun? Sau ne organizam acolo?
                              Spre exemplu:
                              1. Vineri seara - cazare la vila, recunoastere grup, gratar, lectura in grup
                              2. Sambata dimineata - vizitare manastiri, plimbari + picnic in aer liber, lectura
                              3. Sambata amiaza-seara - lectura, sporturi galagioase, gratar, lectura
                              4. Duminica dimineata - intalnire LC in Piatra-Neamt, cunoastere logan-isti moldoveni, fara lectura
                              5. Duminica amiaza-seara - vizitare oras, intoarcere, lectura

Comment

• Originally posted by valeriuciprian View Post
                                Lucian daca tot ai deschis discutia despre program hai sa vi-l propun (m-am consultat cu Cristi3775)
                                Vineri sosirea la vila,pensiune.
                                Vineri seara baieramul de bun venit.
                                Sambata program de voie pana seara la orele 18 cand ii invitam pe cei din Piatra Neamt la un mic o bere si o barfa...Cu sau fara masina,cu sau fara sotie/prietena,cu sau fara catel/purcel
                                Duminica ora 10-12ne vom prezenta la intalnirea colegilor din Piatra Neamt de la ora 12 vom merge sa mancam ceva si dupa program de voie ...Plecarea spre casa sau plimbarea prin Piatra Neamt.
                                Programul nu e batut in cuie si poate suferi modificari.Asa ca veniti cu propuneri.
                                Mircea...Uite programul propus de mine.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google