If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Pai hai sa iti spun eu daca nu stii...
Vii de vineri si stai pana duminica.Merge?
Nu cred ca pot sa vin de vineri....Posibil sa fiu plecat prin tara.
Si ca sa nu ma complic am sa vin de sambata dimineata si stau pana duminica seara (pe cat posibil).
Va mai tin la curent zilele astea sa vad cum fac
Da...Asa e am omis acest aspect...
Cred ca mai corect ar fi urmatoarea lista...Asa stim mai bine si mai repede cate camere sunt ocupate si cate mai sunt libere:
Cristi meriti cate un bax de bere de la fiecare participant la intalnire, numai pt cat ai umblat.
NU am umblat mult, asa cum mi-am dorit. CAte de "baxul de bere".....M-am multumi mai mult sa fie prezenta mai multa lume la aceasta intalnire, si sa iasa ceva frumos.
PS: am trimis o invitatie scrisa celor de la PROtv, dar nu mi-au raspuns inca la scrisoare.Am sa mai insist.
Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Chiar asa ....."moldoveni" numa 2 orase???....Eu stiu ca , MOLDOVA lui Stefan cel Mare implica Suceava,Botosani,Iasi,Neamt,Bacau,Galati,VAslui,Fo csani.....Si pana in zilele noastre.
Acum se vede ca nu aveti spirit de echipa. Nu trebuie neaparat sa va cazati 2 zile la noi, dar macar va puteti anunta prezenta pt ziua de 12 octombrie.E asa greu?
Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Si mai mult chiar ... Intalnirea este a loganistilor in zona Moldovei si nu a loganistilor moldoveni in zona Moldovei. Oare ne-moldovenii nu vor sa vina si ei?
Loganistilor din ROMANIA unitiva . (aceasta intalnire nu este" privata" numai a Modovenilor) Invitatia a fost facuta pentru toti doritorii,ca sunt mai multi din zona Moldovei,e alt ceva,dar tineti minte distactia si relaxarea e GARANTATA. TITLU : A Doua Intalnire A Loganistilor In Zona Moldovei.
Last edited by Nikolas_bnm; 17 September 2008, 22:42.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment