A Doua Intalnire A Loganistilor In Zona Moldovei.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Krisstake bun venit pe forum si te asteptam cu mare placere la Intalnire.
    Cristi3775 ne va spune locatia de intalnire la Piatra Neamt.Daca te razgandesti si poti veni de sambata camere mai sunt libere.

Am primit o veste "super" de la munca...Vineri pe 10 voi fi la Constanta si ma intorc dupa masa...Si apoi o tai la cabana...Deci vineri iar mai bag vreo 800 km...Deci pe mine ma asteptati la vila ca ajung pe seara...Sa fie totul pregatit cand ajung
    sigpic

Comment

• Nu am cum sa vin mai devreme pt.Ca Sambata seara tre sa fiu la botezul nepoatei mele.Merci pt.Invitatie,apreciez,dar chiar nu pot.Alta data cu cea mai mare placere.

Comment

• Apropos.Saptamana viitoare voi fi int-o delegatie la Galati.Poate reusim sa ne vedem seara la o bere sa ne cunoastem.Lasa-mi un nr.De tel.

Comment

• Da....

pai din cate stiam eu iasiul a fost printre primii care si anuntat prezenta si in final din iasi vor fi cel putin 3 masini
          lnc, vali007, ami

duminica cand va fi intalnirea este posibil sa mai vina inca cel putin 3
          alc, vfy, pxj

vasluiul si-a anuntat si el prezenta

pana una alta m-am razgangit si renunt la cazare.

daca imi permiteti o sugestie:
          eu daca as fi fost organizator, prin functia cu care eram investit, contactam ceilalti corespondenti din zona target si lansam invitatia intr-un mod oficial si mentineam legatura cu acestia. 10 maini fac mai mult decat 2, parerea mea.
          Last edited by euromarket; 19 September 2008, 12:07. Reason: sugestie
          IS 10 LNC Facebook

Comment

• Originally posted by Krisstake View Post
            Apropos.Saptamana viitoare voi fi int-o delegatie la Galati.Poate reusim sa ne vedem seara la o bere sa ne cunoastem.Lasa-mi un nr.De tel.
            Poate ne intalnim Krisstake. Ai pe mess numarul meu

Comment

• Krisstake ai mesaj privat.
              sigpic

Comment

• Este vineri seara.....Sa stii k nu am primit nimik inca....Poate maine ....Dak nu, luni ma duk eu la posta.
                Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• Originally posted by cristi3775 View Post
                  Este vineri seara.....Sa stii k nu am primit nimik inca....Poate maine ....Dak nu, luni ma duk eu la posta.
                  Asa mi-a spus la posta. Este mandat electronic. Ajunge sigur.

Comment

• Up cu lista...
                    euromarket s-a retras
                    1 -2- lupulucian - 2 camere duble - 2 nopti
                    3 - gl_mmm - 1 camera dubla - 2 nopti
                    4-5 - cory - 2 camere duble - 2 nopti
                    6 - bragelone - o camera dubla - o noapte ( sambata )
                    7 - Nikolas_bnm - 1 camera - 2 nopti
                    8-9 - valeriuciprian -2 camere duble(sau 1 apartament) - 2 nopti

Camere ramase libere 5.

Se pare ca pana la urma la aceasta intalnire va fi doar echipa de soc (la care se alatura Nikolas si bragelona si pleaca brailenii) care a participat si la Lepsa.
                    Mircea am propunerea sa il luam pe Nikolas la noi in echipa de fotbal si mai consiliaza-l pe Luci in materie de fotbal...Poate reuseste sa isi ia revansa dupa partida de fotbal de la Lepsa .Bragelone joaca la echipa lui Luci

Cristi ce se mai aude cu cazarea?Ai primit banii ?Ai facut rezervarile?...Sper ca cei de la Pensiune au incalzire centrala nu?...Ca daca nu au parerea mea e sa se renunte la aceasta vila...
                    sigpic

Comment

• Mircea am propunerea sa il luam pe Nikolas la noi in echipa de fotbal si mai consiliaza-l pe Luci in materie de fotbal...Poate reuseste sa isi ia revansa dupa partida de fotbal de la Lepsa .Bragelone joaca la echipa lui Luci

... Primim Nikolas in echipa (post de grataragiu liber - s-a laudat mai prin vara ca e tare la gratare). Nu stiu insa ce o sa facem cu Luci - de cand m-a luat de consilier joaca din ce in ce mai bine - cred ca va inscrie si el in urmatorul meci, totusi. Eu promit sa nu-i mai rup peroneu'. Deasemenea, Cory este luat in calcul serios pentru acest meci. Avea o "minge" din USA la Lepsa ... Oare mai are asa ceva?
                      Last edited by gl_mmm; 22 September 2008, 18:54.

Comment

• Iordanescu si Lacatus...Potoliti-va, ca va bag in cantonament pana pe 10 octombrie. Fara ..., fara.... Si fara........ Dati-mi un portar si pe toti in echipa cealalalta sa va vad. Ca in bancul ala cu Van der Saar de la EURO.

Comment

• Mai am o "minge" dintr-aia, pastrata special pentru voi. La fotbal real sa nu va bazati pe mine, evit sporturile de contact.
                          Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

• Mircea vad ca ai tinere de minte foarte buna,dupa toate calcule-le facute cred ca o sa ma bag in echipa cu Lucian (ca portar cu greutate ,kg -le mele sunt multe si am timp si de un gratar pe mijlocul portii )ca Lucian ca un veritabil jucator profesionist o sa va lege sireturile de la adidasi intre ele si o sa marce gol dupa gol .

Comment

• Vad ca lucrurile incep sa capete contur ceea ce e bine
                              Lucian promite ca invata fotbal,Nikolas va fi grataragiu-portar,Cory macar arbitru sa fie...Si cel mai important lucru...Avem mingeeeeeeee

Singurul lucru care ne-a mai ramas e cazarea
                              sigpic

Comment

• Sa nu spui ca ai sa faci parte din delegatie si ai sa te ocupi de SIRENE (gen Florin Prunea)ca o sa iasa cu scantei.(din partea sotiilor cazate la alta pensiune)
                                Last edited by lupulucian; 23 September 2008, 16:24.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google