A Doua Intalnire A Loganistilor In Zona Moldovei.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Lista....pana acum

Iata pe cei care mi-au dat datele lor:
    1.Valeriu ciprian
    2.Lupu lucian
    3.Nikolas_bnm
    4.Bragelone
    5.Vali007
    6.Mike26ro
    7.TheJock3r
    8.Brutus
    9.Cory
    10.Gl_mmm
    11.Radu_lyn
    12.Paultaxi
    13.Nsa
    14.Cristi3775
    15.Raduprov
    16.Danielliviu

Restul......Inca va mai astept.
    Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• si eu...

Euromarket - socol ionut - iasi

avand experienta de la tuning time iasi va propun ca fiecare sa isi puna in geam o foaie A4 cu inbunatatirile aduse la masinuta.... La expo a dat foarte bine, am sa atasez un exemplu asa cum am avut eu la expo
      Attached Files
      IS 10 LNC Facebook

Comment

• Euromarket, foarte tare ideea ta. Aproape te invidiez ca nu mi-a venit mie ideea asta. FOARTE INSPIRATA.

Comment

• Trebuiie sa va ganditi si la cei care nu au modificat mai nimic la Logan, dar sunt cu voi..Nu stiu daca se simt bine daca vad ca foaia lor este goala ;) Zic si eu acum...Oricum masinile care ies in evidenta sunt cele mai asaltate si se pun intrebari proprietarului..
          sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Originally posted by Thejock3r View Post
            Trebuiie sa va ganditi si la cei care nu au modificat mai nimic la Logan, dar sunt cu voi..Nu stiu daca se simt bine daca vad ca foaia lor este goala ;) Zic si eu acum...Oricum masinile care ies in evidenta sunt cele mai asaltate si se pun intrebari proprietarului..
            Ai dreptate cu asta. Nu stiu cum sa facem. O lasam fara?

Comment

• Nume de scena ,nume personal si localitate si e mai mult decat perfect ;)
              sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Eu am sa scriu Drift King

Comment

• Imi place ideea lui Ionut....Dar mai bine suna sugestia lui TheJock3r.Lasa-m foile asa,caci la noi nu e o intrunire de tunning.

Comment

• Ok, cum zic organizatorii
                    IS 10 LNC Facebook

Comment

• Masinuta mea nu va avea decat un proiector schimbat ,are rost sa mai bag benzina si sa ma mai indrept catre Piatra Neamt?

Comment

• @euromarket-sper k nu te-ai suparat....Nu?
                        @nikolas_bnm- te-a luat vreo "febra"???!!!

Comment

• Nicolas a fost doar o idee! Esti bine venit oricum ;)
                          sigpic

Comment

• Baieti si fete am vrut doar sa va reamintesc faptul ca saptamana viitoare pe vremea asta vom fi la vila Eulor
                            sigpic

Comment

• Nu mey... Cum sa ma supar.... Dar uite ca faza cand am fost la sovata te uitati la masini si nu stiai ce are mai deosebit sau pus pe ea ... Pe de o parte nu e tuning time si mi se pare just, cel care o are stock o sa se simta in plus sau naspa si nu e tocmai scopul nostru, deci cu numele sa ne stim e suficient ne vedem sapt urmatoare, eu azi ajung in piatra pe la 2, daca vrei sa bem o cafea, tzipati
                              IS 10 LNC Facebook

Comment

• Nu m-am uitat pe harta sa vad traseul, dar cred ca va fi usor de ajuns. N-ar fi rau sa primim niste indicatii de la baietii din Piatra. Si ma refer aici la starea si calitatea drumurilor nu neaparat la traseu.
                                Pentru galateni: credeti ca ar fi o smecherie sa facem oaresce cumparaturi la comun?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google