A Doua Intalnire A Loganistilor In Zona Moldovei.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Uitati inca o propuere de la mine... http://www.itinerar.ro/14scaune/
    sigpic

Comment

E frumos si acolo ciprian

Comment

O locatie frumoasa, ValeriuCiprian. Daca se amana intalnirea moldovenilor din cauza celei nationale, putem merge acolo la toamna.
        Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

Frumoasa locatie sefu`...Place..Cel putin din ce poze am vazut

Comment

Deci valeriu , ce mai tura-vura, cand mergem acolo?

Comment

Pai mergem..Dar trebuie vazut cine mai vine...Dupa aia planificarea...Cel putin peste o luna...Tu nu cumva ai vazut doar pozele cu pescuitul?
              sigpic

Comment

Pai ..Erau si alte poze postate, in afara celor cu pescuit? Unde?

Comment

Nu erau si alte poze...Doar cele de pe site...In alta ordine de idei am vorbit cu cumnatul meu Adi si spunea ca vila e mereu plina...Asa ca daca ne hotaram trebuie facuta rezervare din timp.
                  cory...Referitor la Intalnirea Nationala...Nu stiu...Momentan ma abtin.Am vazut locatiile dar inca ma abtin.
                  sigpic

Comment

Daca mergeti dupa 1 iulie, merg si eu, pana atunci am examene.

Comment

Nu se mai tine nici o intalnire ?? S`a anulat proiectu`?

Comment

Atatea pareri si atatea locatii de ales.....Eu zic sa ne intalnim toti moldoveni pe undeva la munte sau d c nu sa alegem varianta dunari k e super pe acolo....Vro 3-4 zile ....Distractie , gratare , disctutii si pareri.Toti moldoveni intr-un singur loc.Ma intreb cam kte masini s-ar putea strange intr-o asemenea locatie..Va dati seama ce ar zice lumea...Invazia loganurilor ( tunate sau netunate ) super fain...Sa nu o lasam balta si sa o facem lata ;) mkr 1 data pe an....Asteptam noi discutii.....CE ZICI LyN-ULE...:P

Comment

Ideal ar fi sa facem o intalnire mare, grandioasa, pe tara, o data pe an. Asa merge sa te bagi. O data pe an merge, chiar daca este mai departe. Eu de exemplu nu ma bag din mai multe considerente, la mai mult de 350-400 km distanta. Un weekend este prea putin, prea scurt. Dar de vreme ce se fac mai mult de doua intalniri pe an la nivel de tara, nu merge. Uite de exemplu, pentru loganistii din Moldova,ar merge, mai mult de doua intalniri, ca sunt atatea locatii super, iar distantele sunt rezonabile. Chiar si pana in Bucovina.

Comment

De ce nu ne intalnim la Sovata la "nationala" ? Nu e chiar asa departe.

Comment

Nu e chiar asa de departe?Uita-te la timpul afisat...
                              Attached Files
                              sigpic

Comment

Fratilor..Pana la urma cum ramane? Se tine ceva sau s`a anulat? Eu as fi interesat si fac tot posibilu` sa merg ca data trecuta mi`a parut rau ca n`am fost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google