Daca se va ajunge la asemenea decizie ,eu sunt pentru.(se supune la vot maine la intalnire)
A Doua Intalnire A Loganistilor In Zona Moldovei.
Collapse
X
-
Pt cei care vor fi cazati la pensiune........Daca ajundeti vineri dupa ora 6..Merg eu cu voi in colo sa va arat drumul exact. Daca ajungeti mai devreme,trebuie sa stiu din timp,sa ma pot invoi de la servici.De preferat,ar fi sa ajungeti in acelasi timp.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
Galati, ati stabilit vreo ora de plecare pentru vineri sau, dupa cum am citit pe aici, fiecare vine cand poate? Eu o sa plec vineri dimineata spre Neamt si ma gandeam ca poate ne intalnim pe drum.
De asemenea, il rog pe Cristi3775 sa ne dea mai multe indicatii despre traseul de urmat spre pensiune.Zambeste, maine poate fi mai rau!
Comment
-
Domnilor..........Traseul spre tg neamt nu e greu...Cum intrati in Piatra Neamt, urmati indicatoarele spre tg neamt...Si apoi e floare la ureche.Stiu usor de zis,mai greu de facut.
Deci....Pe data de 8 octombrie,dau o fuga pana la pensiune,si am sa va pun poze cu traseul din momentul in care intrati in orasul piatra neamt, pana in fatza pensiunii...........OK?Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
Nu conteaza la ce ora ajungi vineri.Da drumul acela e bun.Am mers si eu de cateva ori pe acel traseu,cand veneam de la Iasi,si faceam un popas la pensiune...Pt toata lumea....DACA NU SUNTETI SIGURI DE TRASEUL PE CARE IL VE_TI URMA,SAu NU STII CUM SA AJUNGETI LA PENSIUNE<MA DUK SA FAC POZE LA TRASEU<SA VA FIE MAI BINE.Cum preferati?
ID-uri+nume prenume+oras.....inca mai asteptEu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
In ceea ce ma priveste pe mine....Nu imi trebuie poze...Sper sa ma descurc
Ce intrebari mai am...Cand ies de pe drumul european spre Targu Neamt exista semn care indica acest lucru?
Din Targu Neamt iau drumul spre Piatra Neamt...Nu?Este vrun indicator cu Vila Eulor? Vila e pe marginea drumului dintre Piatra Neamt si Targu Neamt sau mai trebuie sa ne abatem de la acel drum(Tg.Neamt-P.Neamt)?sigpic
Comment
-
DA multumesc.......Sper sa nu ma agit degeaba.
Va veni si TELEVIZIUNEA la intalnire,asta k idee, sa stiti.
@Valeriu-nu mai retin daca este indicator de pe europeana spre Tg neamt.Oricum..Dupa ce iesi din tg neamt, tii drumul spre Piatra neamt, si la vreo 4 km ai sa vezi un semn care iti va arata manastirea agapia in stg. Urmezi acel drum vreo 8-10km{poate mai putin},si la un moment dat,vei observa pe partea stg un panou publicitar mare,dar fara folie pe el...Doar metal.Acolo va fi si o bifurcatie la stg.Urmeaza acea bifurcatie,mai mergi vre 4 km si vei da de indicatorul si drumul ce duce la pensiune.
Maine,daca vremea e bune......Ma duk pe treseul ROMAN-TG NEamt -pensiunea EULOr si Piatra Neamt-pensiunea Eulor. Si fac poze ....Sa va face-ti o idee.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
Comment