A Doua Intalnire A Loganistilor In Zona Moldovei.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu o sa plec din Galati in jurul orei 13:00 pe traseul :Galati ,Nanesti,Focsani,Adjud,Bacau,Piatra N,Tg Neamt .Mi se pare mai direct decat prin Roman.Tinand cont ca timp e destul si lumina zilei pana la 18:00 ma va ajuta.Daca mai e cineva care poate sa ne gasim pe drum e ok daca nu tot ok e(ma descurc eu)Cu plictiseala pe drum.
    Last edited by Nikolas_bnm; 7 October 2008, 04:46.

Comment

• Plec in jurul orei 16.00. Estimez ora sosirii la pensiune, ora 20.00. Iar de mers , am sa tin E85, prin Bacau, Roman si pana in Cristesti, apoi la stanga Tg. Neamt. Drum bun tuturor participantilor la intalnire

Comment

• Domnilor......M-am uitat si eu pe harta din masina,si am facut un calcul. Daca o luati Bacau-Roman-Tg Neamt....Aveti 116km. Daca e Bacau-P.Neamt-pensiune....98km.+/-2km.
        Drumul de la Cristesti la Tg neamt.....Undeva e un pod in reconstructie......Nu mai stiu exact locatia,si sunt prea PUTINE indicatoare spre pensiune,deci mai mari sanse de a ajunge mai greu.
        Daca e sa o luati prin Piatra Neamt.....Aveti o multime de indicatoare,si daca cauta-ti pe acest threat...O sa vedeti in poze exact drumul spre pensiune, cu indicatoare. Voi alege-ti. SFATUL meu,e sa o luati prin Piatra Neamt,pt k ajunge-ti mai usor, si e mai scurt un pik.
        Alta problema......La masa....Primul fel va fi CIORBA. MAjoritatea.....Ce fel de CIORBA preferati, sa stiu ce spun celor ce ne vor gazdui pt masa. Sunt 4 feluri de ciorbe:
        -de burta-7.5lei
        -de vita -7.5lei
        -de legume-??Lei
        -de perisoare.
        Restaurantul respectiv,mai are vineri si sambata programat niste petreceri, si m-a intrebat, cam in ce cantitati trebuie sa pregateasca CIORBA....
        Deci, cam ce fel de ciorba serviti??????
        Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• Referitor la drum...Inca sunt in dubii pe unde sa o iau...Mai sap si vad pe unde e mai bine.Drumul Bacau -Piatra Neamt-Targu Neamt e bun?

Referitor la masa de pranz ... Eu am 3 camere si 6 persoane + 2 copii.Pentru inceput (pana iau legatura cu restul ) ar merge 3 portii de ciorba de perisoare.
          Felul doi cred ca va fi luat in natura...Adica la un gratar.
          sigpic

Comment

• Pentru toata lumea care vine de pe E 85...Nu aveti ce cauta prin Roman...
            traseul optim si cel mai scurt este :Bacau -Piatra Neamt -Tg. Neamt...De fapt nici nu ajungeti in Tg . Neamt. La aprox 4 km de Tg. faceti stanga spre M-rea Agapia.
            Last edited by mike26ro; 7 October 2008, 23:12.

Comment

• De ce nu avem ce cauta prin Roman?Eu sunt indecis ce traseu sa aleg de asta intreb.
              sigpic

Comment

• Pai daca vii dinspre Galati...Nu vii pe E 85?
                De ce sa ocoliti prin Roman...?
                din Piatra mai aveti 40 km pana la Agapia.

Comment

• Ocolul e de aprox 20 de km...Ceea ce e chiar nesemnificativ...Ce ma intereseaza pe mine e sa fie drumul bun si semnalizat cu indicatoare sa nu pierd timpul aiurea pe coclauri
                  Deci merg prin Piatra Neamt...Merg pe traseul recomandat de voi.
                  sigpic

Comment

• Drumul e semnalizat...Nu va faceti griji.
                    Starea lui e perfecta....Radare putine

Comment

• Ok Mike am retinut...De radare nu prea ma tem
                      Un mic up la lista cu haleala...
                      1valeriu ciprian 2 portii ciorba de burta (vineri) si 3 portii ciorba perisoare+ 2 portii ciorba de burta (sambata) revin cu dorinta urmatoarelor 2 persoane
                      sigpic

Comment

• Up-date la CIORBA
                        2. Lucian - 2 portii ciorba de burta + 1 portie ciorba de altceva ( nu toate pt mine, bineinteles ). A doua zi la pranz la fel portiile ca numar, de orice fel de ciorba.

Referitor la drum......Am sa ajung noaptea in situatia de alege Bacau - Piatra Neamt. Cei 66 de kilometri nu sunt sat dupa sat? Nu ma incalzeste ca este mai scurt, dar noaptea sat dupa sat nu ma satisface. Dar nu conteaza, oricum mergem separati. Ne vedem acolo. Ne facem probleme de parca mergem in Luna.

Comment

• Referitor la ciorba, nu dati cu parul daca spun prostii, dar poate Cristi se referea la masa de pranz de duminica, de la restaurantul Moldova. Rog pe Cristi sa clarifice de unde-i ciorba!
                          Drumul pana in Piatra Neamt e bun, intr-adevar, sau cel putin era, in primavara cand am fost pe acolo.
                          Last edited by cory; 8 October 2008, 09:05.
                          Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

• Originally posted by cristi3775 View Post
                            Restaurantul respectiv,mai are vineri si sambata programat niste petreceri, si m-a intrebat, cam in ce cantitati trebuie sa pregateasca CIORBA....
                            Deci, cam ce fel de ciorba serviti??????
                            Cory eu am inteles ca e vorba de restaurantul de lam pensiunea Eulor...Asteptam oricum lamuriri...

Up cu Ciorba
                            1.Valeriu ciprian -2 portii ciorba de burta (vineri) si 3 portii ciorba perisoare+ 4portii ciorba de burta (sambata)
                            2. Lucian - 2 portii ciorba de burta + 1 portie ciorba de altceva ( nu toate pt mine, bineinteles ). A doua zi la pranz la fel portiile ca numar, de orice fel de ciorba.

O mica modificare in favoarea mea...Vineri plecarea va fi pe la ora 15 -16

Pentru pescarii amatori...Sa nu va uitati unditele...
                            Pentru carturarii "profesionisti" sa nu uitati cartile.
                            Last edited by valeriuciprian; 8 October 2008, 20:06.
                            sigpic

Comment

• 2 ciorbe burta , 1 vita sau perisoare.
                              ATENTIE PE E 85 in localitatea PUFESTI sunt instalate camere de supraveghere(radar) Drum bun si fara cotizatii la bugetele locale. 50/h
                              Last edited by Nikolas_bnm; 8 October 2008, 15:30.

Comment

• Momeli, pescarilor, cine aduce? Sau fiecare cu ale lui?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google