If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@cory- ai dreptate.....Pt masa de pranz ce va fi servita DUMINICA...........La asta ma refer.
Cel mai bun drum,si cu multe indicatoare......BACAU-Piatra NEamt -pensiunea EULOR
Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
1. Ciorba - nu conteaza
2. Traseu - cel recomandat de localnici Bacau-Piatra Neamt -pensiune
3. Ajung sambata in jur de 10,30 - valabil pentru cei care nu pot sarbatori fara mine
4. "Carti" este - Cory, ce mai faci?
5. Pescuit - neah, poate voi da la peste un pic dupa "citit"
6. Radare - wtf, am ajuns in zero cu punctele deci ... Incape fo doua
7. AMR 2 zile
Mircea daca te prind la balta mea ne suparam
Salutari si din partea mea pentru Cory
Pe langa camera video anuntata de Nikolas adaug si eu una...In loc.N.Balcescu la intrare in Bacau dinspre Adjud...Asta pentru cei care ajung prin acel traseu.
Cory...Bine ca ai amintit de fica ta...A inceput sa mearga?Ca Martin al meu a pus ochii pe ea
Uita de galetusa si ia galeata aia serioasa de acasa...Maine pe vremea asta te astept la portita
Daca o tine cineva de mana, in speta Martinel, merge destul de bine fiica-mea. Partea mai dura e ca s-ar putea sa vina insotita de un cavaler. Singura posibilitate e sa-l combinam pe cavalerul respectiv cu Alisica.
Cu galeata e problema, deoarece locuiesc la bloc si singura galeata din casa e cea de gunoi.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment