A Doua Intalnire A Loganistilor In Zona Moldovei.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @cory- ai dreptate.....Pt masa de pranz ce va fi servita DUMINICA...........La asta ma refer.
    Cel mai bun drum,si cu multe indicatoare......BACAU-Piatra NEamt -pensiunea EULOR
    Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• 1. Ciorba - nu conteaza
      2. Traseu - cel recomandat de localnici Bacau-Piatra Neamt -pensiune
      3. Ajung sambata in jur de 10,30 - valabil pentru cei care nu pot sarbatori fara mine
      4. "Carti" este - Cory, ce mai faci?
      5. Pescuit - neah, poate voi da la peste un pic dupa "citit"
      6. Radare - wtf, am ajuns in zero cu punctele deci ... Incape fo doua
      7. AMR 2 zile

Comment

• Mircea daca te prind la balta mea ne suparam
        Salutari si din partea mea pentru Cory

Pe langa camera video anuntata de Nikolas adaug si eu una...In loc.N.Balcescu la intrare in Bacau dinspre Adjud...Asta pentru cei care ajung prin acel traseu.
        sigpic

Comment

• Salutare Galati! Libraria e plina cu carti, e plina Vrancea de carti, suntem un judet de intelectuali.
          Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

• Din pacate nu mai am cum sa ajung la intalnire. Tocmai ce m-am intors de la politie - loganelul meu a fost bubuit in parcare
            sigpic

Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.

Comment

• Pacat. Spor la reparat masina si sa ne vedem la urmatoarea intalnire.
              sigpic
              Play ManagerLeague

Comment

• Se pare ca ajung primul la pensiune, pe la ora 14, asa ca o sa fac oficiile de gazda.

Comment

• Sa ne astepti cu caldarea de vin
                  Si cumnatul meu (cel cu Matizul) si un prieten din Iasi vor ajunge tot cam pe atunci.
                  sigpic

Comment

• Cory, sa nu uiti de lautari. Asta pe langa galeata de vin a lui Valeriu

Comment

• Cred ca am o galetusa de-a fiicei mele, o umplu, vad eu cu ce, iar lautari aduc formatia Blaupunkt.

Comment

• Cory...Bine ca ai amintit de fica ta...A inceput sa mearga?Ca Martin al meu a pus ochii pe ea
                        Uita de galetusa si ia galeata aia serioasa de acasa...Maine pe vremea asta te astept la portita
                        sigpic

Comment

• Baieti, daca aveti nevoie de ajutor, va servesc ... Am eu galeata!

Comment

• Pai tu vii sambata ce sa mai facem cu galeata atunci?
                            sigpic

Comment

• O aduc din seara asta atunci. Numa' sa n-aud ca intelectualii mei are probleme!

Comment

• Daca o tine cineva de mana, in speta Martinel, merge destul de bine fiica-mea. Partea mai dura e ca s-ar putea sa vina insotita de un cavaler. Singura posibilitate e sa-l combinam pe cavalerul respectiv cu Alisica.
                                Cu galeata e problema, deoarece locuiesc la bloc si singura galeata din casa e cea de gunoi.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google