A Doua Intalnire A Loganistilor In Zona Moldovei.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Multumesc Ionut_LNC pentru filmare si filmulet

Comment

• Si un rand de poze de la mine la http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=2238
      Fotografie ... in cat mai putine cuvinte

Comment

• Felicitari baieti pentru intalnirea reusita.Pozele postate de voi sunt super

Comment

• Salut lume. Totul a fost minunat. Felicit - pentru succesul intalnirii - pe toti participantii si in mod special pe:
          1. Valeriuciprian - in calitate de INITIATOR al acestei intalniri
          2. Cristi_3775 - in calitate de ORGANIZATOR
          3. Euromarket - in calitate de LEADER
          As vrea ca intalniri de genul asta sa aiba loc cat mai des. Ma bucur ca am fost printre voi!
          Cateva poze in attach.

PS Acum pot sa va zic ca usa de la toaleta restaurantului Moldova, eu am blocato. Scuze celor care au suferit.
          Attached Files

Comment

• Multumesc pentru apreciere Mircea...Ce imi pare rau e ca m-ai cam uitat cu berea aia cu care ma tot amenintai...Data viitoare=)

Referitor la usa de la toaleta cu mama zmeului ai reusit sa o blochezi?

Eu spun ca e cazul sa deschidem un topic cu a treia intalnire Logan Club in zona Moldovei...Care dupa parerea mea va avea succes mult mai mare decat precedenta...
            sigpic

Comment

• Multumesc si eu Mircea pentru aprecieri. Stiu ca esti sincer cand spui asta.

Comment

• Sunt PENTRU deschiderea noului topic - a 3-a intalnire. Erau ceva zvonuri despre Iasi?!

Comment

• Imi cer scuze pentru intarziere si ca nu am postat nimic dar am avut unele mici probleme, IMI PARE BINE CA VAM CUNOSCUT, PE TOTI si sper sa ne revedem cu bine

numai bine, sunteti baieti d nota 10+

Comment

• Daca aflati ora la care se va difuza sambata pe TVM Piatra Neamt, emisiunea cu intalnirea loganclub, sa ne spuneti si noua, adica sa postati aici.
                    Last edited by lupulucian; 14 October 2008, 20:21.

Comment

• Foarte frumos a iesit.Felicitari organizatorilor si participantilor .Eu unul vreau sa vad interviurile.

Comment

• Originally posted by lupulucian View Post
                        Daca aflati ora la care se va difuza sambata pe TVM Piatra Neamt, emisiunea cu intalnirea loganclub, sa ne spuneti si noua, adica sa postati aici.
                        Din ce mi-au zis cei de la Tv, sambata la ora 20 si in reluare duminica dimineata, dar nu mai stiu ora

Comment

• Originally posted by lupulucian View Post
                          Daca aflati ora la care se va difuza sambata pe TVM Piatra Neamt, emisiunea cu intalnirea loganclub, sa ne spuneti si noua, adica sa postati aici.
                          Vezi 28 de posturi mai sus.
                          sigpic

Comment

• Originally posted by valeriuciprian View Post
                            Vezi 28 de posturi mai sus.
                            29....Cu al tau Valeriu

Comment

• Mircea multumim de aprecieri

urmatoarea intalnire regionala am dori sa o realizam la Iasi, dar mai intai va rog sa imi ingaduiti sa ma consult cu sfatul meu si membrii de la iasi. Eu unul o vad la finalul lunii Februarie.... Sa se dezmorteasca putin vremea si sa ne revenim financiar dupa revelion

felicitari incaodata tuturor, fiecare din noi a contribuit la acest succes, suntem o echipa fantastica, parerea mea
                              IS 10 LNC Facebook

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google