Multumesc Ionut_LNC pentru filmare si filmulet
A Doua Intalnire A Loganistilor In Zona Moldovei.
Collapse
X
-
-
Salut lume. Totul a fost minunat. Felicit - pentru succesul intalnirii - pe toti participantii si in mod special pe:
1. Valeriuciprian - in calitate de INITIATOR al acestei intalniri
2. Cristi_3775 - in calitate de ORGANIZATOR
3. Euromarket - in calitate de LEADER
As vrea ca intalniri de genul asta sa aiba loc cat mai des. Ma bucur ca am fost printre voi!
Cateva poze in attach.
PS Acum pot sa va zic ca usa de la toaleta restaurantului Moldova, eu am blocato. Scuze celor care au suferit.
Comment
-
Multumesc pentru apreciere Mircea...Ce imi pare rau e ca m-ai cam uitat cu berea aia cu care ma tot amenintai...Data viitoare=)
Referitor la usa de la toaleta cu mama zmeului ai reusit sa o blochezi?
Eu spun ca e cazul sa deschidem un topic cu a treia intalnire Logan Club in zona Moldovei...Care dupa parerea mea va avea succes mult mai mare decat precedenta...sigpic
Comment
-
Daca aflati ora la care se va difuza sambata pe TVM Piatra Neamt, emisiunea cu intalnirea loganclub, sa ne spuneti si noua, adica sa postati aici.Last edited by lupulucian; 14 October 2008, 20:21.
Comment
-
Cateva poze si de la mineAttached Files- Poza044.jpg (194.4 KB, 35 views)
- Poza045.jpg (171.8 KB, 25 views)
- Poza046.jpg (215.7 KB, 25 views)
- Poza047.jpg (232.8 KB, 24 views)
- Poza048.jpg (224.6 KB, 24 views)
- Poza049.jpg (241.1 KB, 20 views)
- Poza050.jpg (221.7 KB, 13 views)
- Poza051.jpg (188.7 KB, 19 views)
- Poza053.jpg (140.5 KB, 25 views)
- Poza054.jpg (133.7 KB, 19 views)
Comment
-
Originally posted by lupulucian View PostDaca aflati ora la care se va difuza sambata pe TVM Piatra Neamt, emisiunea cu intalnirea loganclub, sa ne spuneti si noua, adica sa postati aici.
Comment
-
Mircea multumim de aprecieri
urmatoarea intalnire regionala am dori sa o realizam la Iasi, dar mai intai va rog sa imi ingaduiti sa ma consult cu sfatul meu si membrii de la iasi. Eu unul o vad la finalul lunii Februarie.... Sa se dezmorteasca putin vremea si sa ne revenim financiar dupa revelion
felicitari incaodata tuturor, fiecare din noi a contribuit la acest succes, suntem o echipa fantastica, parerea mea
Comment
Comment