A Doua Intalnire A Loganistilor In Zona Moldovei.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.
    sigpichttp://picasaweb.google.com/cristist...44443427132114

Comment

• Dragi Loganisti sa nu va mai fierb...Am intrata in posesia inregistrarii filmarii de la Intalnirea din Piatra Neamt si in noaptea asta ma chinui sa convertesc filmuletul din formatul dvd in formatul divx pentru a-l comprima si pentru a-l incarca pe rapidshare si pentru a-l posta pe forum...Deci trebuie putina rabdare si sper sa reusesc.
      sigpic

Comment

• Pentru Galati, lasa-l asa, in DVD. Il copiem

Comment

• Dupa cum am promis am reusit sa fac ceva si imi doresc sa si mearga A trecut cam repede noaptea
          AICI gasiti inregistrarea emisiunii de la Intalnirea Loganistilor in zona Moldovei ...Filmul este din doua bucati ...Poate cineva mai experimentat poate sa le uneasca
          Pentru Galateni voi veni azi la intalnire cu un dvd si un stick...Daca aveti acasa laptop-uri puteti veni cu ele si le descarcam la fata locului
          Last edited by valeriuciprian; 19 October 2008, 06:46.
          sigpic

Comment

• Multumim Valeriu pentru efortul depus, merge perfect. De asemenea, multumesc pentru ca o sa stai de vorba cu decanul in martie, la anul. Cat despre "schiuri", sunt pe lista de achizitii imediate unele noi, iar pe acestea le pastrez sa fac drift cu ele la Iasi.
            Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

• Apropo cum fac sa ajung dvd-ul si la voi
              la galati

Comment

• Steel...Ceea ce ai filmat tu si ai postat pe youtube cred ca se afla deja in calculatoarele celor intersati ... Emisiunea celor de la televiziune la fel (aici ma refer la galateni)...Am avut eu grija
                Daca cineva dintre noi vor dori sa aiba alceva te vor contacta.
                Multumim mult
                sigpic

Comment

• Pai faza este ca am facut un dvd de 49 minute care include cea ce am pus pe youtube plus toata filmarea de la Iasi la PN plus tot ce sa intamplat acolo.................

Comment

• Pai de ce nu ai spus asa?...
                    Ca il vreau si eu ceea ce e in plus fata de cele stiute...
                    Il trimiti prin posta?Sau la maxi-taxi/autobuz?Eu platesc taxele.
                    sigpic

Comment

• Vb si cu Ionut_lnc si vedem cum facem..........
                      da-mi un id de mess sau nr. De tel.

Comment

• Valeriu, contribui si eu la plata taxelor postale numa' sa fii atat de generos pe cat ai fost de cand te stiu si sa-mi dai si mie DVD-u'. Pls. Cinste si respect si pentru dl Steel

Comment

• De la ultima intalnire generozitatea mea a mai scazut...De tot
                          Vedem ce si cum si vorbim
                          sigpic

Comment

• Scuze, Valeriu. Am uitat: bere virtuala pentru Valeriu, pentru serviciul facut duminica. Si multumiri oficiale. Bere nevirtuala la urmatoarea intalnire. N-ati-o franta ca am ti-am dres-o!

Comment

• Ma bag si eu la taxe si bere Daca mai este loc.

Comment

• Ma bag si eu. Nu stiu la ce, dar ma bag. Daca am vazut scris,, bere" , ce mai trebuie sa stiu.......

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google