A Doua Intalnire A Loganistilor In Zona Moldovei.
Collapse
X
-
-
Dragi Loganisti sa nu va mai fierb...Am intrata in posesia inregistrarii filmarii de la Intalnirea din Piatra Neamt si in noaptea asta ma chinui sa convertesc filmuletul din formatul dvd in formatul divx pentru a-l comprima si pentru a-l incarca pe rapidshare si pentru a-l posta pe forum...Deci trebuie putina rabdare si sper sa reusesc.sigpic
Comment
-
Dupa cum am promis am reusit sa fac ceva si imi doresc sa si mearga A trecut cam repede noaptea
AICI gasiti inregistrarea emisiunii de la Intalnirea Loganistilor in zona Moldovei ...Filmul este din doua bucati ...Poate cineva mai experimentat poate sa le uneasca
Pentru Galateni voi veni azi la intalnire cu un dvd si un stick...Daca aveti acasa laptop-uri puteti veni cu ele si le descarcam la fata loculuiLast edited by valeriuciprian; 19 October 2008, 06:46.sigpic
Comment
-
Multumim Valeriu pentru efortul depus, merge perfect. De asemenea, multumesc pentru ca o sa stai de vorba cu decanul in martie, la anul. Cat despre "schiuri", sunt pe lista de achizitii imediate unele noi, iar pe acestea le pastrez sa fac drift cu ele la Iasi.Zambeste, maine poate fi mai rau!
Comment
-
Apropo cum fac sa ajung dvd-ul si la voi
la galati
Comment
-
Pai faza este ca am facut un dvd de 49 minute care include cea ce am pus pe youtube plus toata filmarea de la Iasi la PN plus tot ce sa intamplat acolo.................
Comment
-
Vb si cu Ionut_lnc si vedem cum facem..........
da-mi un id de mess sau nr. De tel.
Comment
Comment