Domnilor, deci pana la urma CINE organizeaza aceasta intalnire a "moldovenilor" la Piatra NEamt?
A Doua Intalnire A Loganistilor In Zona Moldovei.
Collapse
X
-
Sa stii ca oricum, in problema cu stransul banilor nu ma bagam. Iar in leagatura cu intalnirea,gasirea locului si convingerea loganistilor sa participe.......Vineri sau sambata ve-ti afla mai multe datein legatura cu locul intalnirii in Piatra Neamt.Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.
Comment
-
Fratilor loganisti din nordul Moldovei, asa cum a spus si Valeriu, noi venim oricum, cel putin galatenii care au postat in lista. Ajutati-ne cu o cazare, facem un fel de poll cu cateva optiuni de cazare (doua, trei nu mai multe ). Ce spuneti?
Optiunea cu cele mai multe pozitive castiga si o concretizam. Nu e mai bine asa? Este destul de devreme, astfel incat sa putem gasim locuri de pe acuma unde vrem si cred eu, n-o sa fie prea mare aglomeratie in perioada asta. Ramane pana la urma 11-12 octombrie?
Comment
-
n'ai cu cine...
Am uitat sa multumesc loganistilor de la intalnirea nationala pentru suvenirul lasat pe capota .... O zagrietura adanca, multam fain.... Banuiesc ca e treaba cu strugurii si vuplea...
vorba reclamei .....
Last edited by valeriuciprian; 7 October 2010, 17:09.
Comment
-
Imi pare rau sa aud asta Ionut. Noroc ca mai ieri ai incheiat polita casco. Ne vedem sambata. Poate am si eu timp zilele astea sa-mi montez ledurile la portiera. Ceva indicatii?sigpic
Play ManagerLeague
Comment
-
Ura! 10-12 octombrie e super OK (pentru mine) nu mai amintesc motivele. Am fost prin mai la Bicaz, drumul e bun, dar am ramas cu regretul ca nu am vizitat orasul de sub Pietricica (deh, timpul), dar acum o fac sigur.
Lista actualizata:
1-2-valeriuciprian - 2 camere duble
3-gl_mmm - 1 camera dubla
4-cory - 1 camera dubla
5-euromarket
6-nsa
7-lupulucian - 1 camera dubla
8-vali007 - O camera dubla
9-dakota (is-69-snt) - 2 persoane
10-cristivsb - cu cazarea imi rezolv intrucat nu se stie sigur daca vin, desi eu imi dorescZambeste, maine poate fi mai rau!
Comment
-
Haideti sa revenim la subiectul acestui topic....Deci pana acum avem doua date la dispozitie...10-12 octombrie sau 24-26 octombrie propun ca cei care si-au anuntat prezenta pana acum sa specifice perioada dorita.
1- valeriu ciprian-2 camere duble perioada indiferent...Ori 10-12 ori 24-26 octombrie.
Asteptam optiunile de cazare.sigpic
Comment
-
Hai sa fac un mic up la lista cu toate ca nu prea imi convine ca la 2 saptamani de la prima lista facem alta si batem pasul pe loc....Deci:
1- valeriu ciprian-2 camere duble perioada indiferent
2 - lupulucian - 1 camera dubla 11-12 octombrie
3 - gl_mmm - 1 camera dubla perioada indifernt
4-Euromarket-1camera dubla perioada indiferent
5-cory - 1 camera dubla 11-12 octombrie
Rog pe cei care si-au anuntat prezenta prima data sa mai confirme o date si sa specifice perioada.
De asemenea ii rog pe cei din Piatra Neamt sa ne caute o cazare buna si ieftinica ...Vreo 10 -15 camere.sigpic
Comment
Comment