A Doua Intalnire A Loganistilor In Zona Moldovei.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Domnilor, deci pana la urma CINE organizeaza aceasta intalnire a "moldovenilor" la Piatra NEamt?
    Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Pai eu propun asa...Eu ma ocup de partea cu stransul banilor si cu convingerea Loganistilor sa vina la intalnire si tu te ocupi cu gasirea unei locatii pentru cazare...Merge?
      Suntem in contact si pe mess si pe telefon..Ok?
      sigpic

Comment

Sa stii ca oricum, in problema cu stransul banilor nu ma bagam. Iar in leagatura cu intalnirea,gasirea locului si convingerea loganistilor sa participe.......Vineri sau sambata ve-ti afla mai multe datein legatura cu locul intalnirii in Piatra Neamt.
        Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Fratilor loganisti din nordul Moldovei, asa cum a spus si Valeriu, noi venim oricum, cel putin galatenii care au postat in lista. Ajutati-ne cu o cazare, facem un fel de poll cu cateva optiuni de cazare (doua, trei nu mai multe ). Ce spuneti?
          Optiunea cu cele mai multe pozitive castiga si o concretizam. Nu e mai bine asa? Este destul de devreme, astfel incat sa putem gasim locuri de pe acuma unde vrem si cred eu, n-o sa fie prea mare aglomeratie in perioada asta. Ramane pana la urma 11-12 octombrie?

Comment

Nota informativa: pe 14 octombire sunt zilele iasiului si sf parascheva prilej cu care foarte multa lume vine in iasi si printre ei se pot numara si membri logan club ....
            IS 10 LNC Facebook

Comment

14 octombrie este o zi de marti. Nu-i timp de ajuns la sarbatoare? E timp chiar si pentru cei din Galati sa vina acasa si sa se intoarca la Iasi. D-apoi pentru ieseni?

Comment

n'ai cu cine...

Am uitat sa multumesc loganistilor de la intalnirea nationala pentru suvenirul lasat pe capota .... O zagrietura adanca, multam fain.... Banuiesc ca e treaba cu strugurii si vuplea...

vorba reclamei .....
                Attached Files
                Last edited by valeriuciprian; 7 October 2010, 17:09.
                IS 10 LNC Facebook

Comment

Imi pare rau sa aud asta Ionut. Noroc ca mai ieri ai incheiat polita casco. Ne vedem sambata. Poate am si eu timp zilele astea sa-mi montez ledurile la portiera. Ceva indicatii?
                  sigpic
                  Play ManagerLeague

Comment

Ura! 10-12 octombrie e super OK (pentru mine) nu mai amintesc motivele. Am fost prin mai la Bicaz, drumul e bun, dar am ramas cu regretul ca nu am vizitat orasul de sub Pietricica (deh, timpul), dar acum o fac sigur.
                    Lista actualizata:
                    1-2-valeriuciprian - 2 camere duble
                    3-gl_mmm - 1 camera dubla
                    4-cory - 1 camera dubla
                    5-euromarket
                    6-nsa
                    7-lupulucian - 1 camera dubla
                    8-vali007 - O camera dubla
                    9-dakota (is-69-snt) - 2 persoane
                    10-cristivsb - cu cazarea imi rezolv intrucat nu se stie sigur daca vin, desi eu imi doresc
                    Zambeste, maine poate fi mai rau!

Comment

Haideti sa revenim la subiectul acestui topic....Deci pana acum avem doua date la dispozitie...10-12 octombrie sau 24-26 octombrie propun ca cei care si-au anuntat prezenta pana acum sa specifice perioada dorita.
                      1- valeriu ciprian-2 camere duble perioada indiferent...Ori 10-12 ori 24-26 octombrie.
                      Asteptam optiunile de cazare.
                      sigpic

Comment

2 - lupulucian - 1 camera dubla 11-12 octombrie

Comment

3 - gl_mmm - 1 camera dubla - indiferent de we ... Numai sa se ia decizia mai repede altfel patim ca la nationala de la Sovata

Comment

Euromarket - indiferent de data o dubka pt o noapte
                            IS 10 LNC Facebook

Comment

NSA - o camera dubla. Oricare din cele doua perioade.

Comment

Hai sa fac un mic up la lista cu toate ca nu prea imi convine ca la 2 saptamani de la prima lista facem alta si batem pasul pe loc....Deci:

1- valeriu ciprian-2 camere duble perioada indiferent
                                2 - lupulucian - 1 camera dubla 11-12 octombrie
                                3 - gl_mmm - 1 camera dubla perioada indifernt
                                4-Euromarket-1camera dubla perioada indiferent
                                5-cory - 1 camera dubla 11-12 octombrie

Rog pe cei care si-au anuntat prezenta prima data sa mai confirme o date si sa specifice perioada.
                                De asemenea ii rog pe cei din Piatra Neamt sa ne caute o cazare buna si ieftinica ...Vreo 10 -15 camere.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google